Звездното куче на Сабрина Паризи на косъм от смъртта с онлайн видео и снимки

Звездното куче на Сабрина Паризи на косъм от смъртта

Куче за 500 000 долара на прага на смъртта!

Хайлайф дамата Сабрина Паризи, която от години живее в Холивуд, напоследък няма късмет с домашните си любимци.

След загубата на своята любима котка Q, тези дни тя отново бе забелязана да посещава елитна ветеринарна клиника. Причината този път бе любимият й Йоркширски териер, Моцарт (Champion WA Mozart Dolce Sinfonia), който припаднал буквално пред очите й.

Сабрина се отправя в паника към интензивното, където обаче не могат да разберат какво става с кучето и не могат да й помогнат. Богатата италианка изпаднала в ужас и тръгва с бясна скорост към най-известната клиника за домашни любимци, която се намира на 2 часа път от Лос Анджелес.

Там установяват, че Моцарт има натравяне на кръвта, предизвикано от възпален кътник. Само бързата намеса на лекарите от клиниката и решителността на Сабрина са спасили живота на Моцарт, който в тези мигове е висял на косъм. Зъбът ще бъде опериран в петък, но йоркито е вече извън опастност.

Сабрина е изключително привързана към всичките си животни и особено към Моцарт.
Той е многократен шампион по красотата и звезда в няколко TV предавания, документални филми и реклами. Той е и първото куче, влязло някога в залата на Оскарите в Kodak Theatre!

Моцарт се снима в момента в „Don’t call me Paris“ – новото телевизионно шоу на Сабрина Паризи, а наскоро завършиха снимките с него на малък документален филм „Моето куче Моцарт“, което ще се излъчи по HBO.

През юли Моцарт очарова екипа на Слави Трифонов и този на Гала в “ На кафе“. След предаванията Сабрина получи хиляди писма от български фенове.

Очаква се новата книга на Сабрина „Glitz&Glam“ да излезе на българския пазар през декември. Новото шоу също ще бъде излъчено в България. Говори се, че Сабрина държи да представи книгата си лично в София, като Моцарт непременно ще бъде неотлъчно до нея.

След множеството ангажименти и участия, както и снимките на шоуто и на нов игрален филм, Сабрина има намерението да издаде до края на годината 3 книги на 3 езика. Шоуто й пък ще стартира едновременно в Америка и няколко европейски държави.

Информацията, че Сабрина е бремена от Киану Рийвс не е коментирана от звездите, но слуховете около Сабрина не стихват. Ние най-вероятно ще разберем повече, когато тя посети България.
Очакваме с интерес!

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.