Звездни роднини пеят и танцуват в „Байландо“ – видео!

Нова решаваща вечер в Bailando

Пет двойки търсят зрителско одобрение с танц и песен

Пет мечтателски тандема се срещнаха на сцената в Bailando, нощ, в която  отново зрителите са единственото жури за мечтите на участниците в благотворителното шоу по Нова ТВ.

Актьорите Ники Илиев и Саня Борисова от „Забранена любов” отправеха призив в подкрепа на Любо Ковачев и Светлана Такева. Последният път журито в Bailando не остана доволно от Любо, който не „събуди с целувка” своята партньорка по време на танца им от приказката „Спящата красавица”. Така изненадващо Ковачев и Такева трябва да срещнат друг актьорски тандем. За втора поредна седмица това са Дидо Мачев и Мира Мохамед, която танцува за лечението на своята дъщеричка. Миналият четвъртък симпатягата Дидо и къдрокосата Мира бяха предпочетени от зрителите пред двойката Ширин Местан-Станимир Хасърджиев, чиято кауза бе създаването на фонд за лечение на пациенти.

Отново, в решаващия за мечтите четвъртък, излязоха Иво Инджев и Теодора Недялкова, която участва, за да събере средства за лечението на брат си. В момента неговото възстановяване се забавя, което може да е съдбоносно за състоянието му. Като гост изпълнител в парчето на ABBA “Money, money, money” на сцената излезе съпругата на Инджев – оперната певица Росица Павлова.

Войводата Краси Каракачанов и 14-годишната Рада Рачева, която трогва сърцата на българите с каузата си да осигури дом на деветчленното си семейство, също пеят, за да останат на сцената на мечтите. За да убедят зрителите да ги подкрепят, призив отправиха съученици на Рада от математическата гимназия. Дъщерята на Каракачанов – Деница, журналистката Виза Недялкова и д-р Султанка Петрова от дамската организация на ВМРО също се включиха в подкрепа на каузата.

Стандартът за качествен звук – дуетът Пени О`Съливан и Свилен Ноев от група „Остава” имаше нелеката задача да се изправи срещу вечно оцеляващите Каракачанов и Инджев. Пени и Свилен участват за набирането на средства за създаването на защитени къщи за деца с увреждания в района на Кюстендил. За да ги подкрепят, в Bailando бяха трите деца на Пенелопе, нейният съпруг Марк и представители на дома в Горна Козница.

На финала Камелия Тодорова огря телевизорите с позитивната „Да е влюбен този свят”, която изпълни на живо на сцената на мечтите. Естрадната прима, която е музикален педагог в Bailando, изпълни емблематичното парче в по-джазиран аранжимент заедно с бенда на предаването.

Банковите сметки на всички участниците, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

Байландо, 28.10. – 01, Вечер на мечтите, Нова Тв, 28 октомври 2010

Байландо, 28.10. – 02, Вечер на мечтите, Нова Тв, 28 октомври 2010

Байландо, 28.10. – 03, Вечер на мечтите, Нова Тв, 28 октомври 2010

Байландо, 28.10. – 04, Вечер на мечтите, Нова Тв, 28 октомври 2010

Байландо, 28.10. – 06, Вечер на мечтите, Нова Тв, 28 октомври 2010

Коментари (2)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.