Звездни отрочета щъкат при Иван и Андрей – да разгледаме! (СНИМКИ)


„Отчаяни съпрузи” в „Шоуто на Иван и Андрей”

„Отчаяни съпрузи” гостуваха в четвъртък в „Шоуто на Иван и Андрей”.

Студиото на двамата водещи се превърна в същинска детска градина, когато известни български бащи нахлуха заедно със своите малчугани.

Спортният журналист Крум Савов бе с двамата си близнаци. Алфредо Торес с три от общо шестте си деца. А рапърът Спенс се появи със сина си – второкласника Найден и седеммесечната Дея. В студиото бе и Ава – дъщерята на Иван и Вихра.

„Отчаяните съпрузи” – Крум Савов и Иван, както и останалите татковци си говориха за това как бащите се грижат за децата си. Даваха различни родителски съвети. Споделиха какви проблеми и несполуки срещат в бащинството и разказаха любими моменти със своите хлапета.

„Това е нещо прекрасно!” – констатира въодушевено Алфредо Торес за бащинството. Хореографът сподели, че в Куба има братя и сестри и общо са шест деца, колкото е бройката до сега на собствените му отрочета. Той призна, че сега си дава малка почивка, обаче е готов за още едно или даже две деца.

Спенс се оприличи на „Ал Бънди в хип-хопа”. Той обясни, че не сменя памперси, но пък простира. Смятал е, че чак на седемдесет години ще му се случи да играе с електрически влакчета, но уви.

Въпреки че късно е станал татко – на 47 години, Крум Савов е отдаден баща и близнаците са постоянно с него. Толкова много време прекарва с децата си, че в един момент започнали да го наричат „мамо”.

Независимо, че бяха най-много, децата на Алфредо Торес бяха и най-кротките деца в студиото. Когато се къпят „правят голям фонтан” и е „голяма лудница”, разказва тъмнокожият танцьор. Кубинецът сподели, че най-малката му дъщеря е едва на шест месеца.

Водещият Иван призна, че за да поддържат дисциплината вкъщи, двамата с Вихра си разпределят ролите на добрия и лошия полицай. „Аз имам честта да съм лошият полицай, а жена ми добрият” – добави бащата на Ава.

Алфредо Торес не дава на децата си шоколод и кока-кола. Според Спенс всяка забрана поражда още по-голям интерес. А Крум Савов е привърженик на философията, че в началото трябва да се дава всичко на малчуганите, а после те сами се отказват.

Половинката на новата „отчаяна съпруга” Мая Савова сподели, че е бил готов за дете от самото начало. А според Спенс, каквото и да става, винаги се намират пари за дете, „просто спираш да ходиш по барове и дискотеки и парите се пренасочват към памперси и мляко”.

Крум Савов се оплака, че като родители на близнаци той и съпругата му получават само едни детски надбавки и на Мая се признава едно майчинство. Единственото предимство е, че се класират автоматично за детските градини, защото са две деца.

На въпрос защо в Куба раждат повече бебета за разлика от тук Алфредо Торес обясни, че в неговата родина има друга култура на сплотеност. По неговите думи за кубинците е традиция да имат големи семейства, независимо от минималните финансови възможности на сънародниците му.

***

В петък вечер „Шоуто на Иван и Андрей” продължава с президентската кампания на Сашо Дойнов. Този път кандидатът за държавен глава на Република България ще бъде почти гол в ръцете на едни от най-добрите и известни пластични хирурзи у нас. Върху президентската му визия ще поработят д-р Николай Георгиев и д-р Ильо Стоянов. Освен, че ще направят г-н Дойнов още по-красив, от двамата специалисти ще разберем колко от политиците ни са прибягнали до техните услуги, както и кой е хитът в пластичната хирургия за мъже.

Вече стана ясно, че освен да носи ябълки и грозде на Алексей Петров и да спира корупцията, Яне Янев е сериозен политик с висок обществен статус и аргументирани решения на всички наболели социални проблеми. Той е личен момък за женене, който в най-скоро време трябва да мине под венчилото, най-малкото защото публично обеща на Иван и Андрей.

Но всичко това бледнее пред факта, че Яне Янев има рубрика в „Шоуто на Иван и Андрей” и то още от миналия петък.

Рубриката „Минутата на Яне Янев” се появи продиктувана от гостуването на лидера на РЗС в шоуто преди близо месец, когато г-н Янев обяви, че събира подписи за нова конституция и обеща, че ще се ожени до края на годината. Този петък очакваме от него да даде яснота по актуалните събития около освободения арестант Алексей Петров.

Ето какво заяви Яне Янев:

В понеделник специален гост в „Шоуто на Иван и Андрей” ще бъде министър Божидар Димитров!

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимки: Явор Иванов

Коментари (0)

Публикувано в на 17 октомври 2010 г.