Звездите започнаха да мрънкат и хитреят във VIP dance с онлайн видео и снимки

Звездите започнаха да мрънкат и хитреят във VIP dance

Обвинение за „гимнастическа мафия” отправи Боби Турбото във VIP Dance

За първи път на елиминации отборите на Тереза Маринова и Райна

Остри реплики между журито и част от отборите във VIP Dance се размениха в снощната вечер. Боби Турбото заподозря пипалата на „гимнастическата мафия” в шоуто, тъй като журито толерирало отборите, в които има спортисти. Като пример той изтъкна отношението им към отбора на Крум и гимнастичката Симона Пейчева. Нешка Робева категорично отрече обвиненията, като обясни, че оценките, които вдига са изцяло на базата на изпълненията на танцьорите на сцената.

Райна също даде израз на недоволството си от оценяването в шоуто. Тя сподели, че се чувства демотивирана, след като в неделната вечер за сложното изпълнение на румба отборът й е бил ощетен. Настроението в отбора се отрази на изпълнението на диско танца снощи, който беше определен от журито като най-слабото им представяне от започването на VIP Dance. „Трябва да поработите върху психиката си, ако искате да продължавате напред” бе съвета на Галена след разразилите се словесни престрелки. И след като отборът на Райна и Фери получи най-ниските за вчерашната вечер оценки от журито, за първи път те ще бъдат на елиминации в петък.

За оставане в шоуто в петък за първи път ще се бори и отборът на Тереза Маринова и Данчо Йовчев, който в момента е заменен от певеца Любо. Компания ще им правят и Милен и Зара, които въпреки доброто си представяне вчера, не можаха да наваксат ниската си оценка от неделната вечер.

Абониран за елиминациите и тази седмица е отборът на Нед и Николета Лозанова. Въпреки „изпросената” шестица, която им вдигна Орлин и предизвика гнева на останалите членове в журито, общата оценка не беше достатъчна, за да се спасят.

Така в петък от 20 часа по Нова телевизия зрителите ще гласуват и ще изберат между четирите отбора, кой да напусне танцувалната надпревара VIP Dance.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2009 г.