Звезди от турските сериали в „Романтична комедия“ по ТВ7

Два романтички уикенда в най-романтичния месец с TV7

Звезди от най-нашумелите турски сериали в „Романтична комедия“ и „Романтична комедия 2“

На 1 и 8 февруари (събота) TV7 ще излъчи в праймтайма на телевизията от 20:30 двете части на „Романтична комедия“. Сравнявана със „Сексът и градът“, поредицата ще размекне сърцата на телевизионните зрители в най-романтичния месец от годината.

Първа част на „Романтична комедия“ (1 февруари, събота, 20:30) се върти около живота на три приятелки. Езра неистово мечтае за промяна, Дидем е непоправимото парти момиче, а Зейнеп решава да се омъжи, което кара приятелките й да преосмислят живота си. Езра напуска работата и приятеля си и решава да го отбележи с обиколка по клубовете с Дидем. Неочаквано, Езра и Дидем срещат отново мъжете от празничната вечер, което променя живота им изцяло.

„Романтична комедия 2“ (8 февруари, събота, 20:30) събира отново героите от първата част на филма. Зейнеп и Ергун са вече женени, а Езра се готви за собствената си сватба. Само Дидем продължава да чака любимият да й предложи брак, като не пропуска да му влияе по най-различен начин с надеждата да сложи на ръката си мечтания венчален пръстен. Но Чем в този момент снима филм заедно с красива актриса, което предизвиква ревността на Дидем, която започва да го следи на всяка крачка.

В двете части на „Романтична комедия“ участват звезди на турското кино и телевизия като Седеф Авджъ от  „Езел“ и „Листопад“, Синем Кобал от „Селена“, Бурчу Кара, Кемал Хюнал от „Гордата Аси“, Енгин Алтън, Гюрген Оз.

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2014 г.