„Звезден сблъсък“ – Disney Channel излъчва чисто нов филм!

Най-новият филм на Дисни „Звезден сблъсък“ с премиерно излъчване на 1 май от 12 и 19 ч.

„Звезден сблъсък“ – САЩ, 2010 год.
Сценарист: Барбара Джонс
Режисьор: Майкъл Гросман
С участието на Стърлинг Кнайт, Даниел Кембъл, Маги Касъл, Брендън Майкъл Смит, Челси Стоб, Алексис Бендър, Дан О’Конър, Бет Литълфорд, Барбара Олсън и др.

Историята започва, когато Джесика Олсън и нейното семейство се подготвят за пътуване до Лос Анджелис, за да отидат на гости у баба им. По-голямата сестра, Сара е обсебена от поп звездата Кристофър Уайлд и се надява по някакъв начин да се срещнат в Ел Ей, докато по-малката – Джесика е по-заинтересувана от местните забележителности.

Междувременно един от най-известните режисьори в Холивуд прави опити да даде главната роля от новия му проект на звездата, но преди това трябва да убеди продуцентите, че той е най-подходящият за тази роля. За да бъдат по-сполучни опитите, режисьорът принуждава медийния магнит да се скрие от медиите за известно време.

Скоро след като семейство Олсън пристигат в Ел Ей, по-голямата сестра Сара научава, че Кристофър ще пее в клуб „Под 21“ и убеждава сестра си да отидат заедно. Накрая Джесика се среща с изпълнителя в резултат на инцидент със сценичната врата, от който той й предлага да я закара до болницата, за да я прегледат.

На следващия ден Джесика се чувства като героиня от игрален филм, но реалността я застига в онзи момент, в който поп изпълнителят й предлага да бъде неин личен екскурзовод и да я заведе до най-вълнуващите и популярни туристически места в Лос Анджелис. В този момент Кристофър разбира, че за първи път от много време може без никакви проблеми да изрази себе си. В същото време Джесика започва да опознава човека до себе си, неговия живот като известна личност, но и се отнася предпазливо към него, заради особено голямото му его. Заедно с нея, най-добрият приятел на звездата също го държи под око.

Въпреки че изпълнителят има своя приятелка, той усеща връзка между него и Джесика. Обръща се с молба към нея да запази в тайна приключението между тях, понеже медиите могат да се възползват от тази история и да провалят шансовете му за филма.

Когато снимките започват, те се появяват заедно. Кристофър отрича приятелството им пред медиите и пред него застава най-трудният избор в живота му – да бъде филмова звезда или да бъде себе си.

Коментари (19)

Публикувано в на 21 април 2010 г.