Звезден репортер Стефан А. Щерев – за дупките с усмивка!

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Актьорът и водещ в „Станция Нова” Стефан А. Щерев е новият дебютант в „Календар”. Той ще разчита единствено на телевизионния си опит от 8-часовия блок на Нова ТВ и „Да разлаеш кучетата”. Изпълнителят на една от главните роли във филма „Прогноза” и в новия „Втори дубъл” наскоро видяхме и като страхотен кулинар в „Черешката на тортата“.

Темите за новините на Нова ТВ Стефан си е избрал така, че дори и когато говори за наболели проблеми, да ни зарази с добро настроение.

И строго, и с намигване, той ще търси сметка за дупките по пътищата в големия град – защо и на кой от събеседниците си ще подари парче торта, ще разберем само в „Календар” тази седмица – от 8 до 12 август.

За облика на местата, по които израснахме, а днес ни заплашват с разкъртен бетон и арматурно желязо – звездният репортер ще провери сложни ли са рецептите за оздравяване. Кой е последният български комикс, който четохте? А помните ли култовото списание „Дъга„… Стефан А. Щерев ще ни срещне с магията на едно забравено време и с художниците, които ни го връщат днес.

„Ало, Пазарджик ли е? Говорете със София през Москва!“ – това ли е пътят на българските филми – през международни фестивали, докато стигнат и до българската публика, и къде можем да ги гледаме, ще провери звездният репортер и главно действащо лице в не една от новите ни родни ленти.

Когато горивото е скъпо, а въртенето на педалите уморява, как да караме на батерии? Предимствата на електровелосипеда, инвестицията и възвращаемостта й ще разучи Стефан Щерев.

Видео от репортажите на Стефан А. Щерев (епизоди 195 – 199):

Коментари (0)

Публикувано в на 9 август 2011 г.