Звезден мач в подкрепа на Стилиян Петров по БНТ и онлайн

БНТ предава пряко Мача на надеждата за Стилиян Петров

Българската национална телевизия ще излъчи пряко благотворителния мач в подкрепа на футболната звезда Стилиян Петров и децата на България, болни от левкемия.

Мачът, в който ветерани от последния отбор на Стенли – Астън Вила, ще се изправят срещу легенди от националния тим на България, ще се играе на 26 май, неделя, от 15:15ч. на националния стадион „Васил Левски”. Организатори са Българския футболен съюз и Организацията на ветераните на футболен клуб „Астън Вила”, а БНТ притежава ексклузивните права за прякото излъчване на мача.

Половин час преди началото на срещата в студиото на националната телевизия ще гостуват футболни легенди и звезди, които ще коментират събитието. Сред тях ще бъдат и личностите, извървели заедно със Стилиян Петров пътя на лъвската му футболна кариера.

Легенди на футбола от българския национален отбор, като Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Наско Сираков, Любослав Пенев, Мартин Петров и други, водени от Димитър Пенев, ще премерят сили срещу Стан Колимор и други звезди от Острова, водени от бившия мениджър на Арсенал – Брус Риок.

Сумата, събрана от благотворителната продажба на билетите, които са на цена от 10 лв., ще бъде дарена в полза на български деца, болни от левкемия. Билети за събитието ще си купят и всички настоящи национали на футболния тим на България.

Всички присъстващи на благотворителното събитие ще бъдат поздравени от Стилиян Петров със специално видеопослание, в което той ще благодари за подкрепата в трудния за него момент.

Гледай БНТ онлайн – тук, тук или тук; алтернативни линкове – тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.