Зуека си слага силикон?

Зуека и Рачков – със силиконови подплънки или изрусени коси? 

Кралят на рока Елвис Пресли е първият специален гост в новия епизод на „Като две капки вода” .

На невероятна трансформация ще се подложат Зуека и Рачков за новия епизод на „Като две капки вода”. След като миналата сряда получиха задачата да се преобразят в ролята на известен дует, сега пред двамата съществуват следните възможности – Рачков да сложи силиконови подплънки заради Катя от дует „Ритон”, тъй като както самият той отбеляза, „аз съм доста по-релефен”, Зуека да се превърне в блондин заради вокала Дитер Болен от Modern Talking, или още по-фрапантна промяна – и двамата да се лишат от косите си заради дуото Right Said Fred.

И макар вотът на феновете на шоуто във Фейсбук категорично да клони към Катя и Здравко от „Ритон”, последната дума ще има журито – именно те ще определят като кого ще видим преобразени двамата водещи в новия епизод на шоуто.

Усилени тренировки и преобразявания текат и за останалите участници в „Като две капки вода”. Албена Михова ще стане няколко тона по-тъмна заради британската група M People. Същото предстои и за Рафи, който отново ще влезе в ролята на лошо момче – Лени Кравиц, а след като спечели симпатиите на публиката с образа на Тина Търнър, сега Милица Гладнишка ще се появи с къса руса коса в стил Поли Генова.

Другата голяма изненада на вечерта ще бъде появата на краля на рока Елвис Пресли… Кой обаче ще бъде човекът, който ще докаже, че Кралят е жив, ще разберем  точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.

Като две капки вода” – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн, линк 2

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2013 г.