Зуека, Рачков и Рафи като две капки вода с Би Джийс

Зуека, Рачков и Рафи стават братя в „Като две капки вода”

Гъмов – с плитки и  бронзов тен, Мария Игнатова – за първи път в ролята на мъж

 Зуека, Рачков и Рафи стават братя в новия епизод на „Като две капки вода”. Но не кои да е братя, а братя Гиб, или по-известни като Bee Gees. За целта Зуека ще се появи с брада и голо теме, досущ като Морис, Рачков ще се преобрази с буйна коса като Робин, а Рафи ще влезе в ролята на вокала Бари и не само ще влезе в стилистиката на 80-те, но отново ще се наложи да упражни фалцета си. Това ще бъде и първото трио, което ще излезе на сцената на шоуто.

И докато тримата ще бъдат братя, Алекс ще трябва да пресъздаде цяла фамилия, а именно Gipsy Kings. „За първи път в живота си слушам толкова много фламенко, а как ще се оправя с китарата – идея си нямам”, призна актьорът, който по принцип е любител на джаз музиката.

Още една група ще видим на сцената на „Като две капки вода” – късметът да изпълни любимата си банда се падна на Гъмов, който не само ще излезе на сцената гол до кръста, но ще бъде с „бронзирано” тяло и плитки – точно като Антъни Кидис от Red Hot Chili Peppers.

Какво се падна на дамите в шоуто? Две големи прими на естрадната музика ще извисят глас в сряда вечер – гранд дамата на българската музикална сцена Лили Иванова и на руската – Алла Пугачова. Своето руско произношение активно вече преговаря Диана, а Милица събира смелост за поредната „висока летва”, която й се падна. Зрителите на Нова ТВ ще видят и премиерата на Албена като чернокоса бяла жена – тя ще трябва да изпълни песен на Alannah Myles. Премиера ще има и Мария Игнатова, която за първи път няма да бъде жена – тя ще влезе в кожата на Майкъл Джексън, като  признава, че за някои от движенията се съветва със самия Рафи, който вече имаше нелеката задача да бъде краля на попа.

Кой ще бъде специалният гост-изпълнител в ролята на Дона Съмър и кой ще бъде победител на вечерта, ще видим от 20.00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.