Зуека и Рачков Полицаите от края на града – сериал по Нова

„Полицаите от края на града“ е най-новият български сериал на NOVA

Първата за България полицейска комедия стартира по NOVA през януари 2018, със специалното участие на Зуека и Рачков

С нов български сериал NOVA ще изненада зрителите още в началото на следващата година. Първата полицейска комедия у нас „Полицаите от края на града“ започва през януари с обещанието за много забавление за цялото семейство. Това е поредната родна продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми и амбицията да продължи да въвежда и развива нови за страната формати.

„Полицаите от края на града“ ще събере за първи път на едно място някои от най-популярните и обичани български комедийни актьори, сред които са Герасим Георгиев – Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Заедно с утвърдените лица, ще видим и нови обещаващи таланти, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специалното участие на емблематичните звезди Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков. Продуцент на сериала е Global Films.

„Това е една много близка до нас забавна полицейска история, която ще събере пред екрана различни поколения. Всички се шегуваме с темата, има стотици вицове за полицията, обичаме полицейските комедии. В „Полицаите от края на града“ има всичко от живота – служебни неволи, абсурдни ситуации, приятелство, любов, разказани по забавен начин. Удоволствие е да работя с тези актьори и с този екип, на които имам пълно доверие, и вярвам, че ще се получи страхотен сериал”, споделя впечатленията си от старта на снимките продуцентът Магърдич Халваджиян по време на гостуването си в „Събуди се”, заедно с едно от лицата на сериала Милица Гладнишка.

Сериалът е творческа адаптация на хитовата испанска поредица „Los hombres de Paco“ („Хората на Пако“ – гледай онлайн), която оживява в българската реалност.

Сюжетът ще пренесе зрителите в живота и работата на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми вместо да предлагат решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на установяване на мирното съжителство в квартала, каквато е основната им задача.

„Всеки развит телевизионен пазар предлага на зрителите полицейска комедия и като лидер в бранша взехме решение да допълним този нов за страната ни жанр към българските сериали”, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп. „NOVA е единствената медия, която само в рамките на тази година снима три нови български сериала и четвърти сезон на хитовата продукция „Откраднат живот”. Паралелно с това медийната група e копродуцент и на пет мащабни родни кино ленти. Общо над 400 са българските актьори, участващи в сериалите, повече от 150 са звездите във филмите, които достигат до зрителите с подкрепата на NOVA. Медийната група продължава и реализацията на уебсериали във Vbox7.com”, допълва Политова.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.