Зрителите обожават Камен – какво предстои в „Стъклен дом“?

Камен и Ставрев разшифроват част от предсмъртния код на Димитър Касабов

Камен Касабов и Антон Ставрев продължават разследването и в предстоящия четвърти епизод на „Стъклен дом” се натъкват на следа. Кой и как ще им помогне да разшифроват кодовото име „Певците” зрителите ще видят тази неделя.

Любовниците Елена и Николай започват да кроят плановете за разпределянето на влияние, власт и пари. Те имат обща цел и враг и са амбицирани да го отстранят с всякакви средства. Самият Николай крие неподозирани тайни и връзки.

Усмивката на лицето на Боряна Касабова започва да се завръща. Тя взeма решение да продължи работата си и се чувства уверена и мотивирана в своето начинание. В същото време има нещо, което я обърква изключително много и не й дава спокойствие.

Дали любовният триъгълник Александра – Дани – Сиана в крайна сметка ще се разкрие и за всички ще станат ясни купищата лъжи, в които разглезеното момче оплете двете девойки, зрителите ще видят тази неделя в епизода на „Стъклен дом”.

В анкета bTV  попита зрителите дали харесват героя на Калин Врачански – Камен. Близо 90% посочват, че персонажът много им допада.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 май 2010 г.