Зрелищен двудневен огнен фестивал в Бургас

Четвъртото издание на „Включи града“ ще потопи публиката в магията на огъня. Фестивалът ще забавлява бургазлии и гости на града в продължение на два дни. Тази събота и неделя Огнено и кокили шоу „F4″ ще изпълни своята нова програма, която предизвика фурор в Сърбия и Германия и им спечели награди от фестивали в двете европейски страни.

В съботната вечер артистите ще ви пренесат в света на огъня и мистиката на открита сцена пред Пантеона. Програмата започва точно в 22 часа и включва танци с огнени ветрила, пой, горящи змии, батони, искрящи стикове и пироефекти.

В неделя имате възможността да се включите в шествието на приказни герои. То тръгва в 17.30 ч. от площад „Атанас Сиреков“ пред община Бургас и ще приключи на Грамофона. Кои ли ще са приказните персонажи, които ще дефилират на кокили по улица „Богориди“, ще разберете само ако дойдете на място. В шествието ще се включат и безброй малчугани. Всички деца, които дойдат облечени като любим приказен герой, ще получат подаръци.

„F4″ е създадена през 2007 г. За няколко години групата се разширява до 21 артисти, които представят уменията на групата в Дубай, Германия, Чехия.

В превод означава „Четири Бесни Огнени Фантазии“. 25 април 2007 г. е знаменита дата за основателите на групата, отворили сърцата си към красотата и мистиката на огъня и неговото предизвикателство. На този ден четирима непознати се уговарят по интернет да се срещнат и да създадат „F4″. Те дори не се познават, но групата е вече факт. След няколко тренировки следва и първото огнено шоу. По този начин започнахме да пишем нашата скромна огнена история.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 юни 2015 г.