Зорка Първанова на изпроводяк от президентството – при Лора Крумова с онлайн видео и снимки

Зорка Първанова на изпроводяк от президентството – при Лора Крумова

Зорка Първанова за десетте години в президентството – ексклузивно пред Лора Крумова

„Тяхната любовна история” и „Лъжа или истина” са новите рубрики в „Тази събота” и „Тази неделя” от 9.00 до 11.00 часа по bTV

В първото издание на новото сутрешно предаване на bTV „Тази събота”, на 10 септември от 9.00 до 11.00 часа, за първи път съпругата на президента Зорка Първанова ще разкаже за десетте години в президентството.

В първата част зрителите ще разберат как тя и децата й са свикнали с новото място за живеене – вила „Калина”, с нетърпение или страх чака края на мандата и кои са най-комичните й случки като първа дама.

Интервюто ще продължи на следващия ден, в предаването „Тази неделя”, когато зрителите ще разберат какви животни отглежда президентското семейство, каква ще е съдбата на прословутата вълчица Зорница, както и с какво ще се захване Зорка Първанова след края на мандата на съпруга й.

Гост на Лора Крумова в „Тази събота” ще бъде Гюрсел Алиев от Пловдив, който взриви медийното пространство с татуировката си с лика на Ахмед Доган.

Екипът на предаването ще разкаже и за живота на една от най-именитите ни плувкини – Таня Богомилова.

В новата рубрика „Тяхната любовна история ” първи гостуват Юлияна Дончева и Станислав Недков – Стъки. Кой на кого поднася закуската в леглото и мислят ли за деца, са част от признанията на двамата в ефир.

Юлияна и Стъки ще са герои и на „Тази неделя”, като зрителите ще могат да разгледат къщата, в която живеят .

„Тази събота” ще гостува и в дома на фолкпевеца Борис Дали в бобов Дол, който ще разкаже кой и защо го отказа от политиката.

В друга нова рубрика на предаването – „Лъжа или истина” – в събота гостува треньорът в „Гласът на България” Миро. Сред въпросите,  на които ще му се наложи да отговаря, е „Каква е истината за скандалите с Марияна Попова?” и „Наистина ли скоро ще се жени?”.

В „Тази неделя” шампионката Ивет Лалова ще сподели за голямото си завръщане на пистата и какво е животът ти да зависи от 11 секунди. Зрителите на bTV ще разберат кой е мъжът до нея и кога е разбрала, че го обича.

В предаването ще гостува и кино звездата Юлиан Вергов – главен герой в най-успешния български блокбъстър „Мисия Лондон” , който bTV ще излъчи премиерно в неделя от 20.00 часа.

Екипът на „Тази неделя” ще отведе зрителите там, където почива новият водещ по bTV Action Димитър Цонев – в резиденция Евсиноград, за да го разпита за новата му роля в професията и новата му роля в живота – да е дядо.

По повод 10 години от атентатите на 11 септември, предаването ще се включи с картина пряко от Ню Йорк.

Видео запис от предаването в събота ще откриете тук.

Видео запис от предаването в неделя ще откриете тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 септември 2011 г.