Zone Romantica умря, CBS Drama пуска Туин Пийкс

CBS REALITY и CBS DRAMA тръгват в България от 3-ти декември

Водещият международен дистрибутор на телевизионни канали Chello Zone и CBS Studios International ще стартират ребрандираните с марката CBS канали на Chello Zone в Европа, Близкия Изток и Африка на 3-ти декември, след официалното регулаторно одобрение от страна на съответните органи за защита на конкуренцията.

Новото партньорство между CBS и Chello Zone, обявено през август, предвижда разпространението на канали с марката CBS да се разшири в 83 страни от Европа, Близкия Изток и Африка. Продължавайки успешното сътрудничество на компаниите на територията на Великобритания за няколко канала с марката CBS, които Chello Zone стартира през ноември 2009 г., новото споразумение ще предложи аналогично брандирани канали, които ще бъдат добавени в съществуващия пакет от канали на Chello Zone.

Каналите с обновена визия, сред които са CBS Reality (който в България ще замени Zone Reality), CBS Drama (който в България ще замени Zone Romantica), CBS Action (в Полша) и CBS Europa (в Полша) ще имат нова програмна схема, включваща хитови поредици и филми от библиотеката на CBS от над 70 000 часа съдържание.

 

Отличената с няколко награди „Еми“ поредица „48 часа“ и най-дълго излъчваният, рейтингов дневен сериал в Америка „Съдия Джуди“ ще бъдат част от популярните заглавия, включени в програмата на новите териториални версии на CBS Reality, които достигат до 25 милиона зрители. Освен това сред премиерните заглавия, осигурени от други доставчици, ще бъдат динамичните, криминални, документални поредици „ФБР: Криминални разследвания“ и Без изход, хитовата поредица за промяна на външния вид „Да се подмладиш с 10 г.“, предаването за изследване на родословието „Кой мислиш, че си?“ и трогателни медицински поредици като „Реанимация за бебета“.

CBS Reality представя голям брой нови риалити поредици от Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и САЩ. Независимо къде и кога нещо се е случило, CBS Reality ще го документира.

Обновеният канал CBS Drama, подобно на успешния си аналог в Обединеното кралство, ще представи още със старта си емблематични и незабравими сериали като „Династия“ и „Туин Пийкс“. CBS Drama ще включва и филми на CBS и увлекателния американски класически сапунен сериал „Мелроуз Плейс“. Достигайки до девет милиона зрители, каналът ще поднесе за пръв път в повечето територии много заглавия от библиотеката на CBS, включително серия коледни филми. По-голямата част от съдържанието ще бъде доставено от CBS, но отново ще има продукции и от други доставчици, като забавния сериал „На 1500 метра височина“.

Всички поредици и филми гарантират напрежение, вълнуващи сюжетни обрати и изумителни разкрития. Но освен това, естествено, аудиторията може да открие и много драматични истории.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 октомври 2012 г.