Златка танцува до зори на Азис, а той я праща в затвора

Плеймейтката призна в интернет интервю, че е променена и заяви, че е нормално, когато човек се развива в добра насока. „Няма да е добре, ако човек не се променя. С годините човек трябва да се учи от нещата, които му се случват. Да си вади поуки, да променя неща в себе си. Това е правилният път и начин“, заяви Злати пред BLife.

Русата Златка, както е известна в светските среди, сподели, че е доволна от периода, в които не се появяваше в публичното пространство и допълни:

„Начинът, по който беше изграден моят образ не ми хареса. Не се хареса и на близките ми. Затова прецених, че трябва да се скрия!“.

Златка Райкова обясни, че не съжалява за участието си във „Вип Бръдар“.

„Влязох с огромен страх какво ще се случи, но на финала бях удовлетворена“, каза тя. Райкова смята, че Златка Димитрова заслужено е спечелила наградата и е най-подходящата.

Плеймейтката призна, че с Черната Златка са в добри приятелски отношения. На въпроса какво е общото между двете, тя отсече: „Че сме домакини“.

Злати коментира нападките на Азис, който заяви, че мястото на плеймейтката е в затвора. „Живеем в свободна страна, всеки има право…“, обясни тя. „Смятам, че когато сме имали някакви конфронтации, е трябвало веднага да се разреши проблемът, а не след 2 години.“.

На въпроса кой за теб е Азис, Златка заяви: „Певец, на когото харесвам музиката. Това, че някой говори лошо за мен, не означава, че не мога да харесвам творчеството му. Кефя се на песните му и си танцувам до зори!“ „Аз война с никого не водя“, заяви още тя.
„Не се вълнувам от хора, които не ме засягат пряко“, завърши плеймейтката.

Инфо: BLife, гледай интервюто онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2014 г.