Златка си наля 400 кубика силикон – ето къде ще ги покаже! с онлайн видео и снимки

Златка си наля 400 кубика силикон – ето къде ще ги покаже!

The Night Of The Sexbombs 2010

Новият силиконов бюст на Златка дебютира в Нощта на Сексбомбите

Хубавата бургазлийка легна под ножа в неделя в пловдивска болница

Съвсем новите 400-кубикови гърди на Мис Плеймейт Златка Димитрова ще дебютират на най-сексапилното събитие на годината Нощта на сексбомбите на 30 март клуб Night Flight. Организатор за 4-та поредна година е проспериращата ПР-агенция ВИП Комюникейшън.

Бургазлийката, която има своя рубрика в сайта на Николай и Евгения Барекови, легна под ножа в неделя в пловдивска клиника. С новата си гръдна обиколка Златка става непримирима конкурентка на куп сексбомби, номинирани за титлата Сексбомба на годината. Първи ще зърнат силиконовите й бомби ВИП-гостите на партито, които ще бъдат на една ръка разстояние от нея.

Специално заради присъствието на най-известните и  най-богатите у нас клубът на бизнесмена Петко Димитров ще бъде обкръжен от професионални гардове, които ще следят за сигурността на гостите.

Сърце от бяло злато с уникален диамант от „Карисима“ ще получи една от победителките. Сред наградите е „мерцедесът на велосипедите” Лидер, луксозна козметика от Рефан и Avon, подаръци от „Агресия Груп” и Келвин Клайн.

Най-сексапилните българки ще направят уникално турне след церемонията – те ще релаксират в луксозните хотели  Персенк – Девин и „Лъки Банско”.

Организаторите на събитето Патриция Кирилова и Нина Никол са взели и допълнителни мерки за сексбомбите –  застраховки от пазителите на звездите   Zastrahovam.com.  Публиката в заведението ще се наслади и на забележителната мултимедия, предоставена от иновативната рекламно-информационна система WizzyCast, разработена от Авантекс.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.