Златка Райкова, ще се омъжиш ли за мен пред 1 100 000 зрители?

Златка Райкова каза „Да“ на предложение за брак в „Като две капки вода“ пред над 1 100 000 зрители

В най-гледаните моменти над 1,5 млн. зрители гледаха любимите си звезди в култовото шоу

Една от най-големите изненади в историята на „Като две капки вода“ – предложение за брак, беше акцентът на изминалата вечер в шоуто. След автентично преобразяване в Мадона, Златка Райкова получи и предложение за брак от своята половинка – MMA боецът Георги Валентинов. Чаровната блондинка се развълнува не само от предложението, но и от присъствието на най-близките й приятели в публиката и появата на баща й, специално пристигнал за повода.

Над 1 100 000 зрители бяха пред екраните с поредния епизод на култовото шоу. Впечатляващите имитации на участниците снощи и неочакваното предложение за брак привлякоха над 36% от зрителите пред екраните в България, а делът на NOVA е с над 10 пункта по-висок от дела на втората по гледаемост телевизия по същото време. С още по-голяма разлика от 153% спрямо конкурентната медия – 46.1% от активното население (18-49 г.) предпочетоха шоуто, а делът на епизода е най-високият отчетен от всички епизоди и сезони, излъчени досега от 2014 г. досега.

Същият рекорд важи и за зрителите на възраст 18-34 години – повече от половината от тях са предпочели „Като две капки вода“, а разликата спрямо бТВ е точно 200%. Над три пъти в аудиторния дял е преднината на NOVA и сред активното градско население (18-49 г.), като отново, повече от половината от тях са били пред екраните с култовото шоу.

В най-гледаните минути над 1,5 млн. зрители гледаха звездите, успешно влизащи в кожата на своите образи, а видеогледанията на предаването, регистрирани от началото на сезона в NOVA Play, VBOX7 и лайвстрийма на nova.bg до момента, са над 1,2 милиона.

След многото успешни преобразявания победител за вечерта беше Константин с образа на Василис Карас. „Софи се справи безупречно и много прилича на мен“, заяви Марги Хранова за представянето на Софи Маринова като самата нея. Боби Захариев получи одобрението на колеги и жури с преобразяването в Джеймс Браун, което му донесе и второ място в класацията за вечерта. Следващата седмица Иван Юруков ще се превърне в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова отново ще се изправи пред текстовете на английски език заради Шер, а Славин ще излезе напълно от зоната на комфорта с AZIS. Гери-Никол ще се впусне в огнени ритми с образа на Шакира, а Златка Райкова ще покаже какво е български рап като Ицо Хазарта. Марги Хранова ще опита и най-сложните нива на ориенталското звучене с образа на Софи Маринова, а Константин ще се превърне в тийн идола за цяло поколение – Бритни Спиърс.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2018 г.