Златка Райкова и Георги все по-секси – снимки

Златка Райкова и Георги изпотиха мрежата!

Златка Райкова и ММА борецът Георги Валентинов наистина нажежиха обстановката!

Златка Райкова и гаджето й ММА борецът Георги Валентинов буквално изпотиха потребителите в мрежата с най-новите си и непубликувани досега снимки. Очевидно е, че химията между двамата е наистина силна и това се доказва от жегата, която струи от фотосите.

А феновете на Злати не сдържат комплиментите си и възхищението от безспорната фотогеничност и артистизъм на хубавицата.

Златка Райкова се завърна с гръм и трясък на родния ВИП-фронт с участието си в двата формата Вип Брадър и Биг Брадър ол Старс. Там тя показа, че от старата надменна и безпардонна особа не е останало почти нищо. А русокосата красавица се е превърнала в мислеща и здраво стъпила на земята жена.

Затова въпреки всички клюки, интриги и сплетни по адрес на отношенията й с Георги Валентинов, двамата още са заедно, а бъдещето им чертае наистина добри неща. Особено сега, когато Златка най-сетне се реши, че й е време да стане майка и да дари Георги с прекрасен наследник.

Тези, които ги обичат, им го пожелават. А тези, които завиждат, могат да си изгризат ноктите от яд, защото въпреки злобата Златка Райкова и Георги са по-влюбени и сияещи от всякога. Един поглед на снимките, когато са заедно, го доказва.

Инфо: Kliuki.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 30 януари 2014 г.