Златка припада във ВИП Брадър, номинирана е

Златка, Бони и Къци номинирани за изгонване

Златка припада, диагнозата на лекарите е нервен срив

“Възможно ли е човек да се поболее от любов?”. Това бе големият въпрос на живото предаване в сряда. Поводът бе, че във вторник следобед Златка припадна в Къщата. След направени пълни изследвания стана ясно, че тя е здрава, а диагнозата й е “нервен срив”.

От известно време Златка е под голямо напрежение, тъй като се опитва да изгради приятелски отношения с Багата, но той я игнорира. Това разстроива плеймейтката и навръх рождения му ден във вторник тя се почувства физически зле. Категоричното мнение на лекарите е, че проблемът е на нервна почва и моментното й неразположение се дължи на паник атака.

Самата Златка изрази желание да продължи участието си в шоуто и бе във видимо добро настроение в пряко включване от Изповедалнята. На гости в студиото на Ники Кънчев бе нейна приятелка, както и психологът на предаването Ани Владимирова. Последната е убедена, че Златка все още обича Багата.

Другата любовна интрига в Къщата – разкритата връзка между Люси и Камелия, бе обсъдена в студиото от бащата на Люси – Любомир Дяковски.

В елиминационната игра “Прочути сънародници” капитани на двата отбора бяха Златка и Никол, които трябваше да дават жокери на членовете на своите отбори, така че те да разпознаят двете имена на 20 известни българи в рамките на 3 минути. Победител стана отборът на Никол и така Златка се превърна в първата номинирана за изгонване тази седмица. Като капитан на отбора победител и Глава на Къщата Никол номинира еднолично Бони, а Къци събра най-много гласове от останалите Съквартиранти и стана третия номиниран за изгонване тази седмица. Повечето съквартиранти го посочиха, защото се различава от останалите, начинът му на живот е различен, позволява си да ги съветва. Багата дори го нарече свекърва.

За първи път в този сезон на VIP Brother участниците не се номинираха анонимно, в Изповедалнята, а лице в лице. Това ще се случи по време на живото предаване.

Напрежението около Бони в Къщата ескалира и виповете се обединиха срещу нея, като се разбраха да не й говорят за една седмица. Причина за решението им стана общото мнение, че Бони не е искрена, преиграва и се опитва да манипулира зрителите и останалите Съквартиранти.  Единствените, които отказаха да се включат в бойкота срещу Бони, са Люси и Камелия. Двете се опитаха да подготвят певицата за това, че останалите ще я игнорират. Докато правиха опити да неутрализират напрежението, Криси, Никол и Мариана категорично заеха позиция против Бони и се наговориха да я номинират по време на живото предаване в сряда вечер. Бони от своя страна номинира Юлиан и Фънки.

Гледай видео запис от предаването онлайн
Vip Брадър 10.10.12 Част 1
Vip Брадър 10.10.12 Част 2
Vip Брадър 10.10.12 Част 3
Vip Брадър 10.10.12 Част 4
Vip Брадър 10.10.12 Част 5

Владимир Данаилов обяснява благодатното въздействие на тревата в национален ефир, по Нова телевизия:
Vip Брадър (късно издание) 10.10.12

Коментари (0)

Публикувано в на 11 октомври 2012 г.