Златка и Андреа кършат тела в Денсинг старс

Златка танцува само в петък, Андреа – до края на сезона?

Плеймейтката Златка Димитрова и фолк фурията Андреа влизат в Dancing Stars. Само че докато за тъмнокосата изкусителка, която наскоро гледахме във Вип Брадър, участието вероятно ще е епизодично – като гост звезда в лайфа в петък, певицата ще се появи като редови състезател.

От Dancing Stars само пуснаха фитила, че от идната седмица, 1 април, в шоуто ще влезе тайнствена руса звезда. Тя ще стане партньорка на Живко, който пък напусна риалитито заедно със сексоложката Наталия Кобилкина заради ниския рейтинг. Другата подсказка, която дадоха организаторите е, че дамата на Живко е в Германия и го е викнала, за да репетират пасо добле. Така нещата се напасват донякъде, защото Андреа е там заради приятеля си, Кубрат Пулев. Вероятно Андреа ще замести Наталия достойно – певицата обича провокациите, амбициозна е. Освен това фолк звездата е тренирала балет.

А колкото до Златка, от няколко дни тя пуска във фейсбук кратички информации, че танцува и че й е трудно и изморително. „Какво ще кажете да потанцувам малко 😉 в DANCING STARS?“ и „Днес беше доста изморителен ден! Задачите и танците (за петък, Dancing stars) се оказаха малко изморителни, надявам се да се справя добре! :)) А вие какво мислите? Дали ще се справя?“, публикува на стената си чернокосата секс бомба и експерт по география.

По информация на агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2013 г.