Злати, Стаси, Ники и… Иван Такев – „Денят“ е слънчев по ТВ+!

„ДЕНЯТ” по TV+ или как да хванеш изгрева

„Смехът  е слънце, той прогонва зимата от човешкото лице” е казал Виктор Юго и с тази своя мантра е описал философията на „ДЕНЯТ” по ТВ+, където всяка сутрин водещите посрещат слънцето с вас и за вас. С усмивка.

Те са… трима. Симпатични. Нахъсани. Млади.  Те са… тримата водещи на „ДЕНЯТ” на „ТВ+”.

И няма начин да не ги харесате, защото се усмихват често, умеят да гледат право в очите и да говорят  от първо лице, вярват в добрите практики и смислените каузи, охотно влизат в ролята на специални разузнавачи и всеки ден научават по нещо ново за нещата от живота за да го разкажат на вас, зрителите на ТВ+!

Станислава Иванчева – с очи на запад, със сърце на юг. Дипломатическо чедо вечно с куфара в ръка, след гимназията Станислава а.к.а Стаси (на снимката е с Ники) се пренася в града на Шекспир, където завършва история на изкуството, а след това и международна журналистика в Лондонския City University. След магистратурата си започва работа за за компания, която прави икономически доклади за Forbes, Washington Post и Times. Интервюирала е няколко президенти в нескончаемите си пътувания из Украйна, Индия, Египет, Колумбия, Русия, Капо Верде, Индонезия, Тайланд.

Сутрешната й усмивка се зарежда от идеята да напише книга и да посети офисите на CNBC.

Николай Барулов – ако книгите можеха да говорят. Възпитаник на факултета по Славянски филологии към Софийския университет. Музиката живее в него предадена от неговите родителите. Освен да тупа на тарамбука, Ники (на снимката е със Злати) обича да подрънква на пианото, да пътува, да човърка двигатели, като всяко пораснало момче … и да цепи дърва.

Най-младият член на Съюза на българските журналисти, той обича смислените неща.

Златимир Йочев – черен колан по нокаутиране на лоши мисли.  В не толкова далечната 1985 г., на 3 октомври, гр. Хасково чества раждането на Златимир Йочев … и своя 1000-ен юбилей. След щастливо детство на бреговете на Средиземно море, в Либия, Злати се връща в България, за да се отдаде на своята новопоявила се страст – футбола. От него не се отказва никога, но със съзряването избира журналистиката (или тя избира него). Отличник на факултета по журналистика, Злати се изявява като редактор и водещ. Обича фотографията, колекциите си от снимки, качественото чувство за хумор и предизвикателствата. Каквото е за него новото амплоа като водещ на сутрешния блок на ТВ+.

Сериозният поглед към деня идва с Иван Такев, който е водещ на самостоятелна авторска рубрика в „ДЕНЯТ” на ТВ+. Публицистичният модул на дългогодишния тв журналист носи името „Да разлаем кучетата” и е позициониран между 8:10 и 8:40 ч. всяка делнична сутрин.

В „Да разлаем кучетатаИван Такев се стреми да провокира зрителските реакции с коментари по горещи политически и социални теми от деня.  Това е частта от предаването, която предлага баланса на зрелостта и аналитичния подход към проблемите; сегментът, в който въпросите към събеседниците не винаги имат еднозначен отговор, но винаги са задавани еднозначно и прямо.

ДЕНЯТ” по ТВ+ ще нарисува усмивки от паста по огледалото в банята, ще Ви покани на палачинки, ще Ви разсмее. Ако сутрин не искате да слушате рецепти или не ви се иска да поканите на кафе всички от парламента, изпийте чаша чай с тях – Злати, Стаси и Ники. Точно в 7 часа. По ТВ+.

Коментари (2)

Публикувано в на 23 октомври 2010 г.