Жоро Торнев и Мира Добрева: За Либия и Япония от първо лице! с онлайн видео и снимки

Жоро Торнев и Мира Добрева: За Либия и Япония от първо лице!

Защо Марк Фого не харесва Бербатов?

На 23 март (сряда) Иван и Андрей посрещнаха едно от най-красивите ТВ лица в българския ефир – Мира Добрева заедно със съпруга си – режисьора Жоро Торнев. Двамата бяха изключително актуални в коментарите си за горещите теми в момента, тъй като наскоро са били в Япония, а Жоро е прекарал част от детството си в Либия.

Като бивш новинар Мира коментира и най-пресните събития, а именно банковия обир със заложници в Сливен. „Навсякъде може да се случи нещо такова, дано да няма жертви!” – надява се тя.

За екзалтираните репортери, които съобщават новини за войни и бедствия с особена превъзбуденост Добрева каза: „Новинарството понякога се изражда в нечовешки размери и форми!”.

На въпрос дали е разочарована от телевизията бившата водеща на новините отговори: „Надявам се телевизията да не е разочарована от мен!”.

Жоро Торнев пък сподели някои от преживяванията от детството си в Либия, където прекарал около 7 години. Според него се наблюдава идеологически фалш, както там, така и тук. Режисьорът определи Кадафи като „абсолютен откачалник” и според него трябва да го лекуват от деменция. В Либия Жоро живял в арабски блок. Българите там били в окаяно състояние, нещо като роби, в доста унизително положение.

Двамата разказаха и за пътуването си до Япония преди няколко години. Според телевизионерите земетресението в „Страната на изгряващото слънце” ни показва колко сме малки и колко е ценен човешкия живот, а военните действия в Либия – колко сме гадни и колко лесно можем да се разделим с човешкия живот. В този ред на мисли Мира Добрева допълни: „Пред природата всички сме равни и пред човешката глупост също!”.

Двойката телевизионери разкриха, че планират концерт в помощ на Япония, който да е съвместен и да се излъчва по 3-те най-големи телевизии.

Миналата година Мира и Жоро направиха филм за сурогатното майчинство, който бе излъчен в „Отчаяните съпруги” на „Станция НОВА”. Тази година двамата подготвят още 2 филма, чиито режисьор отново е Жоро Торнев.

ТВ семейството са заедно от 9 години. Мира харесала в Жоро ума му.

На въпрос на двамата шоумени как е сексуалният живот след 9 години, Торнев отвърна: „Благодаря, добре!”. Режисьорът бързо влезе в тона на водещите и се пошегува, че в момента с Мира са на фаза да си купуват бичове.

Във връзка с концерта на холандската ска-банда „Марк Фогос Скастърс” на 24 март в зала „Универсиада”, при Иван и Андрей гостува техният фронтмен и създател – Марк Фого.

Още с влизането си чуждестранният гост посвети двамата шоумени в насладата на шотовете с уиски. Тримата вдигнаха шумна наздравица за предстоящия концерт на групата в София.

Фронтменът на бандата побърза да сподели футболните си пристрастия и да похвали любимия си отбор „Ливърпул”. Англичанинът обаче призна, че най-добрият български футболист – Бербатов не му е любим, защото вкарал 3 гола срещу „Ливърпул”.

Марк Фогос Скастърс” стават широко популярни с парчето си от 1998 г. “Hashish from Amsterdam”. Вокалистът обясни, че в Холандия има друга популярна песен с името „Лалетата от Амстердам”, но за него този град е по-известен с хашиша.

Ска-бандитът изпълни едно от парчетата на „Марк Фогос Скастърс” – “The Day I Met Muhammad Ali”, на живо с група „ТЕ”. Марк обясни, че песента пресъздава 3 минути от неговото въображение, за това как би изглеждало да си на ринга със знаменития боксьор Мохамед Али.

Шоуто на Иван и Андрей 23.03.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 23.03.2011 (част 2/2)

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимка: Явор Иванов                        

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.