Жоро Бекъма предпочете „Пълна лудница“ пред Перник! с онлайн видео и снимки

Жоро Бекъма предпочете „Пълна лудница“ пред Перник!


Актьорите пропускат шоуто в града, за да снимат нови серии

Жоро Бекъма хвърли в смут душите на перничани и докара до плач фенките в родния си град. Той няма да почете Перник с предизборното си турне на „Пълна лудница“. Причината са новите тв серии на шоуто, които подядоха обиколката му в страната. Актьорите започнаха снимки веднага след спектакълите в Русе на 1 и 2 септември. Представлението в Перник, което трябваше да е в средата на месеца, се отлага за следващата пролет.

От екипа казват, че предстоят големи промени в „Пълна лудница“ през новия тв сезон. Историята на героите продължава да се развива под формата на сериал, но продуцентите и сценаристите от „Глобал вижън“ вкарват съвсем нови персонажи и преобръщат съдбите на добре познатите ни с главата надолу. Построени са и съвсем нови декори, основна част от които е барът на Жоро Бекъма и мама Божка. Всички изненади за феновете на шоуто означават почти денонощна и изтощителна работа за екипа и актьорите, които трябваше да организират и започнат снимки буквално за два дни след завръщането си от последното шоу в Русе, обясняват продуцентите.

Всички, които вече за закупили билети за шоуто в Перник, могат да ги върнат и да получат обратно парите си от ticketstream.bg и партньорската им мрежа като допълнителна информация за това ще бъде оповестена съвсем скоро на сайта им.

Новия сезон на шоуто започва във вторник, 13-ти септември от 21 часа по bTV, когато ще разберем как изглежда „Лудницата“ 3 години по-късно от момента, в който Бекъма най-сетне получи покана да се присъедини към мечтания тим на „Локо“ – Мездра.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Пълна Лудница – Цялото предаване 6.09.2011

Коментари (0)

Публикувано в на 10 септември 2011 г.