Жоро Бекъма очаква „пражени“ перничани на 17 септември!

Финалът на турнето на „Пълна лудница“ е на 17 септември в Перник

Датата на грандиозния финал на националното турне на „Пълна лудница“ вече е ясна. На 17-ти септември Жоро Бекъма и компания ще окупират стадиона в Перник за последното шоу, част от кандидат-президентската кампания на най-популярния футболист в България в момента.

Отговорът на въпроса, който задаваха стотици фенове в интернет пространството още с обявяването на турнето, дойде след съгласуване с календара на родното ни първенство по футбол. Причината за това е, че екипът на предаването държеше „90-тата минута“ на турнето да се „играе“ именно на пернишкия стадион, като емблематично за Бекъма място.

Но докато се стигне до там „Пълна лудница“ ще зарадва феновете си и в другите градове (Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас и Русе). В момента кипи усърдна подготовка по всички флангове.

Продуцентите от „Глобал вижън“ пазят сценария на шоуто в дълбока тайна, но обещават, че спектакъла ще е много по-различен и изненадващ от ТВ формата.

Въпреки всичко, те повдигнаха леко завесата с новината, че няма да пеят само Алебна, Тома и Кольо Гилъна, а и всички останали участници, като в репертоара ще има за всекиго по нещо.

Всичко това ще е придружено и с атрактивни танци, над които в момента работи Стаси – хореографката на Адреналинките от „Господари на ефира“.  Тя сподели, че всички се справят страхотно, но откритието за нея е Герасим Георгиев – Геро. Оказа се, че внушителният по размери Карфиол Петров всъщност е доста пластичен.

В това ще можем да се убедим още със старта на турнето на 23 август в Пловдив.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 август 2011 г.