Животът на Лара Береану се срутва в студиото на Гала, плаче

Кака Лара направи най-съкровената си изповед пред Гала

Лара Береану направи най-съкровената си изповед пред Гала. Кака Лара от емблематичното предаване „Милион и едно желания”,. гостува заедно с дъщеря си Бенджи, но без съпруга си – журналиста Владо Береану.

Когато 13-годишното момиче напусна за малко студиото, за да се отдаде на стилистични експерименти с Кремена Халваджиян, майка му избухна в сълзи. Кака Лара сподели, че се намира в много труден период от живота си и за съжаление, покрай всичко, което се случва в семейството, Бенджи пораснала много бързо.

На въпрос на Гала дали Владо е човекът, който бърше сълзите й, Лара само отговори, че той е човекът, който ги вижда. Тв водещата сподели, че всичко около нея, което е смятала за даденост, едно след друго се срутва.

Намекна, че с Владо вече не гледат в една посока, не се радват на едни и същи неща и разликата в годините много тежи.

„Владо е добър човек, но до мен е единствено Бенджи”, така актрисата коментира сложната ситуация, в която се намира в момента семейството й. За първи път в живота си Лара призна, че си позволява да свали маската на купона и да се покаже такава, каквато е – слаба, ранима и много чувствителна.

След което сподели, че винаги се е съобразявала прекалено много с хората около себе си, но вече е разбрала, че не си заслужава, защото никой не живее нейния живот.

Интервюто може да видите тук: http://play.novatv.bg/play/234123/

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.