Живко Дебелия умря, да живее жилавият Живко Добрев! с онлайн видео и снимки

Живко Дебелия умря, да живее жилавият Живко Добрев!

Живко Добрев вае тяло за новия си клип

Живко Добрев, който съвсем скоро стана част от каталога на Diapason Records, вече подготвя и втория си сингъл.

Младият изпълнител промотира „Долу туризма” – първото си съвместно парче с новите си продуценти в средата на миналия месец. То бе подкрепено и с ефектен клип, който се върти в ефира на Фен ТВ. Песента и видеото са доста добре приети от страна на почитателите на поп-фолка.

Живко сподели, че успехът на сингъла го стимулира още по-усилено да работи над новия си проект. Той издаде, че вече дори е записал следващото си парче в студиото на Глория. Този път той залага на чуждестранен автор, а за текста се е доверил на Мариета Ангелова. По новия си проект певецът работи заедно с композитора Калин Димитров.

Паралелно с чисто музикантската работа, Живко не спира да се грижи и за добрата си физическа форма. Той ежедневно тренира във фитнес залата и спазва специален режим на хранене. Изпълнителят не крие, че визията е изключително важна за него.

„Като малък бях доста пълен и всички ми се подиграваха. Казваха ми Живко Дебелия. Това много ме нараняваше…”, припомня си неприятния момент от миналото изпълнителят. „Сега мога да затворя устата на всички. Положих изключително много усилия и в момента изглеждам добре. Забавното е, че същите хора, които тогава ме обиждаха, сега искат да са ми приятели!”, призна още той.

Живко Добрев обещава да демонстрира перфектната си физика в своя следващ видеоклип, който ще се появи през март.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 февруари 2013 г.