Живко Дебелия умря, да живее жилавият Живко Добрев!

Живко Добрев вае тяло за новия си клип

Живко Добрев, който съвсем скоро стана част от каталога на Diapason Records, вече подготвя и втория си сингъл.

Младият изпълнител промотира „Долу туризма” – първото си съвместно парче с новите си продуценти в средата на миналия месец. То бе подкрепено и с ефектен клип, който се върти в ефира на Фен ТВ. Песента и видеото са доста добре приети от страна на почитателите на поп-фолка.

Живко сподели, че успехът на сингъла го стимулира още по-усилено да работи над новия си проект. Той издаде, че вече дори е записал следващото си парче в студиото на Глория. Този път той залага на чуждестранен автор, а за текста се е доверил на Мариета Ангелова. По новия си проект певецът работи заедно с композитора Калин Димитров.

Паралелно с чисто музикантската работа, Живко не спира да се грижи и за добрата си физическа форма. Той ежедневно тренира във фитнес залата и спазва специален режим на хранене. Изпълнителят не крие, че визията е изключително важна за него.

„Като малък бях доста пълен и всички ми се подиграваха. Казваха ми Живко Дебелия. Това много ме нараняваше…”, припомня си неприятния момент от миналото изпълнителят. „Сега мога да затворя устата на всички. Положих изключително много усилия и в момента изглеждам добре. Забавното е, че същите хора, които тогава ме обиждаха, сега искат да са ми приятели!”, призна още той.

Живко Добрев обещава да демонстрира перфектната си физика в своя следващ видеоклип, който ще се появи през март.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 февруари 2013 г.