Живи птички посрещат Камелия Воче в „Модерно“ с онлайн видео и снимки

Живи птички посрещат Камелия Воче в „Модерно“

„Модерно” стартира новия сезон с нова визия в събота, 10 септември, от 11:00 часа по bTV

„Модерно” стартира новия сезон в нов час, с нова визия и ново съдържание. Тотална промяна е подготвил екипът на „Модерно” за новия сезон, който стартира тази събота от 11:00 часа по bTV.

Мебели с индивидуален дизайн, специални италиански аксесоари, живи птички, са само част от новия декор на предаването, дело на арх. Иван Александров. От 10 септември всички обикновени и истински жени, които екипът ще облича със стил, ще имат най-модерната среда, в която да покажат най-доброто от себе си. Водещи експерти от страната и света ще дават съвети по всички въпроси, които могат да вълнуват съвременната жена.

Тази събота гост на „Модерно” ще бъде жената, притежаваща класа, глас и чар – Камелия Воче, която ще разкрие тайните си за мъжете, щастието и любовта. Зрителите на bTV ще научат какво слага край на брака с втория й италиански съпруг, за който тя твърди, че е един от най-щедрите мъже на планетата.

Заедно с топ експерти, Радост Драганова ще разгледа всички актуални начини и ще даде идеи как да си намерим подходящ мъж, ако сме прехвърлили 35 години и все още не сме открили идеалния.

Всички отговори в „Модерно”, тази събота, от 11:00 ч. по bTV.

Видео запис от предаването ще откриеш тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.