„Живей активно!“ във Варна, Несебър и Приморско и ще спечелиш!

Инициативата „Живей активно!” гостува на българското черноморие за пета поредна година

Хиляди граждани и гости на 3 морски града ще спортуват за здраве и ще печелят награди

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще зарадва гостите на родното Черноморие за пета поредна година, като им предостави възможност да изживеят активно един ден от лятото със спортни активности и балансирано хранене. В рамките на седмица ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще се проведе в три черноморски града: Варна на 9 август, Несебър – 11 август и Приморско – 13 август.

Началото на активния ден – в 08.30 часа, ще бъде поставено с упражнения за майки с деца и здравословна закуска. Тренировки и уроци по йога, зумба, латино танци и хип-хоп ще бъдат организирани в специално построена шатра на плажа, а волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката и младата волейболна надежда Иван Крачев ще очакват всички ентусиасти да се включат в турнира по плажен волейбол. Доброто настроение на участниците ще вдигне своите градуси с beat-box уроците със Skiller и миниконцерта на УСТАТА. Всички желаещи да живеят активно ще си тръгнат с много награди от Нестле България.

Хиляди фенове на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще имат възможността да се раздвижат със спортни активности и да научат много интересни неща за балансираното хранене и здравословния начин на живот. Заедно с водещия Део за доброто настроение и добрата форма на участниците ще се погрижат и най-добрите инструктори и танцьори.

Задължителен елемент от посветения на физическата активност ден на плажа ще бъдат балансираните храни и напитки, а настроението и разнообразните активности отново ще превърнат инициативата в един незабравим ЖИВЕЙ АКТИВНО! ден на плажа за цялото семейство.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2011 г.