Жестоките клаузи на Биг Брадър и как Динко плати на Луна

Месец след като слънчевите очила на Луна генерираха главоломен скандал в къщата на „Биг Брадър: Most Wanted”, Динко Вълев подписа уведомление, с което се задължава да ги изплати в размер, десет пъти по-голям от стойността им. Така популярният като „ловец на бежанци“ ямболия ще трябва да преброи на фолк певицата 1666 лв.

До тук се стигна, след като по договора, сключен между Динко и продуцентите на риалитито, той е задължен да компенсира 10-кратно всяко счупено от него движимо имущество на друг участник. Самата Луна също не се отказва от правото си да получи възмездие за потрошените очила.

„Играта няма общо с личните ми вещи, за които ти и представа нямаш и нямаш никакво право да решаваш вместо мен. Цяла България оправдано ти се подиграва. Съжалявам те и те допуснах в шоуто, за да станеш популярен, но ти не ставаш за нищо“, казва Луна според кадър, запечатал чат между двамата и публикуван от Вълев.

„Ще й дам още, ако иска – избухна пред „България Днес“ Вълев. – Не ми е проблем да извадя тази сума. Бълха ме ухапала. Тези пари ги харча за една вечер – вечеря и дискотека, и са свършили“, каза още Ловецът.

„Не ми се занимава с това умряло куче (б.а. – визира Луна). Преведох й парите и това е“, призна Динко.

По информация на „България Днес“ хонорарът му от „Биг брадър“ е изплатен чак след като той е платил счупените очила на Луна. Една от клаузите в договорите на участниците гласи, че ако някой от съквартирантите тръгне да съди друг, докато делото не приключи и не се плати всичко по него, той няма да получи и стотинка за участието си в риалитото.

Луна бе потърсена за коментар какво ще прави с въпросната сума и дали очилата й са чак толкова скъпи, че да заведе дело срещу Динко, но цял ден не отговаряше на телефона си.

После се оплака, че Динко Вълев постоянно я преследвал и ходел на нейни участия:

„Простакът Динко ме преследва по участията ми. Той е луд за връзване. Няма отърване, за шепа слава. Залепи се за Луна президент и това е. Избягва касата на зоопарка…“, коментира досадните напъни за известност на ямболията фолк ветеранката пред „LifeOnline.bg“.

Инфо: Агенция Монитор и вестник България днес

Коментари (0)

Публикувано в на 21 януари 2018 г.