„Женско царство“ – смешен турски сериал по bTV

Комични и романтични ситуации в новия сериал „Женско царство” – от 3 октомври по bTV

Новата ситком поредица „Женско царство”, проследяваща живота на обикновено семейство от тих и сплотен квартал, ще разсмива зрителите на bTV от 3 октомври, всеки делничен ден от 13:30 часа.

„Женско царство” проследява историята на Нусрет – собственик на фамилна пекарна, предавана в рода му поколения наред. Той живее със съпругата си и петте им дъщери, което се превръща в проблем, когато пекарят осъзнава, че няма на кого да остави семейния бизнес. Комичните ситуации възникват от отношенията му с петте момичета и техните любовни несгоди. Сблъсъкът между ценностите и традициите, които Нусрет дълбоко пази и уважава, и по-освободените възприятия за света на дъщерите му, както и несгодите на съпругата му с нейния необуздан брат – Али Ченгиз, ще разсмива зрителите на bTV от 3 октомври всеки делничен ден от 13:30 часа.

Поредицата е базирана на актуалната и до днес легенда за Настрадин Ходжа, който успява да предаде мъдростта на вековете чрез завладяващи истории с леко хумористично намигване към аудиторията.

Оригинално заглавие: Ekmek Teknesi, турски сериал
Година на производство: 2002

Галерия от сериала:

zhensko_tsarstvo

Гледай видео записи от сериала онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2012 г.