Женски вариант на Веселин Маринов се „мазни“ на ГЕРБ – видео с онлайн видео и снимки

Женски вариант на Веселин Маринов се „мазни“ на ГЕРБ – видео

Соня Иванова посвети песен на Бойко Борисов

Video: https://www.youtube.com/watch?v=IY1l47tGjrw

Соня Иванова пусна новия си проект „Гербер“. Текстът на песента е на Иван Тенев, а музиката и аранжиментът са авторски на Димитър Гетов, което недвусмислено подсказва, че изпълнителката не залага на фолк ритмите, а се стреми към поп звученето. Ако се заслушате в музиката ще усетите, че невпечатляващият с иновативност „Гербер” носи духа на шлагерите на Веселин Маринов.

Видеоклипът е заснет край Бистрица от екип на музикалния канал DSTV. Младата певица вече е част от новопоявилата се компания HI MUSIC.

Според слуховете Соня Иванова е една от жените, забелязвана често да посещава дома на родния премиер. Той дори бил инвестирал в нейната музикална кариера, но с едно условие – да му посвети песен, не само на него, но и на цялата партия ГЕРБ, твърди пиарът на HI MUSIC Ангел Дончев.

“Направихме песента по моя инициатива. Харесвам цветята, любимото цвете ми е гербер. Дали е случайност или вдъхновение от партия ГЕРБ ще си премълча. Не отричам, че харесвам и подкрепям политиката на ГЕРБ”, споделя лаконично Соня.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юли 2012 г.