Жени се учат да дресират любовници в новия брой на JOY

Само в новия брой на списание JOY: Да бъдеш 100% жена

Това означава да изглеждаш секси без да събличаш леко загадъчното си излъчване, както и да постигаш целите си „с желязна ръка в кадифена ръкавица“. Всъщност, да си жена е една изпълнена с емоции игра, от която екипът почерпи основните идеи за този брой!

Заснеха мода в стил бурлеска – популярен в Америка забавен жанр от началото на 20 век, представляващ възбуждащ микс от хумор и еротика и отличаващ се с пищност, закачливост и много гола плът.

Шопинг селекцията с модерни пролетно-летни рокли в апетитни цветове пък напомня за магията на тази дреха, когато става дума за женствено излъчване.

А за ефектно и функционално освежаване на летния гардероб JOY подбра най-забележителните аксесоари на сезона – от обувки и чанти до бижута и романтични шалове.

В страниците, посветени на секса, този път ще откриеш материал, който никой досега не се беше сещал да напише, макар че всяка жена има нужда от него. Това е наръчникът за употреба на неумели любовници! Неопитни, непохватни, или просто крайни егоисти – мъжете могат да бъдат тренирани в секса и превърнати във (почти) виртуози. Действай и се наслаждавай на ефекта!

Коментари (0)

Публикувано в на 16 април 2010 г.