Жени Калканджиева: „Тъпи, селски, прости пут*и!“ /видео/

Под въздействието на алкохол Мис България Жени Калканджиева показа онази си страна, която може би ще я лиши от статуса „светска личност“. Тя се опълчи срещу „обикновените хора в базата“ на Къртицата – онези хора, които са отишли да се борят за голямата награда, а не получават хонорар за присъствието си.

Припомняме, „Къртицата“ е шоу по ТВ7, в което „звезди“ и обикновени хора живеят заедно, а периодично се налага да преминават през различни предизвикателства.

Ето какви думи изрече Жени Калканджиева по адрес на две от „обикновените“ момичета, намиращи се в „Къртицата“ заедно с водещата на ТВ7, доскоро и лице на Нова ТВ:

„Вие може да пиете водка, вие може да пиете лайна, уиски, всичко. Аз мога да пия само бяло вино!“;

Скоро след това Калканджиена напусна двора, където се бяха събрали участниците и се обърна към Икебаната – но останалите чуват: „Не ме спирай, когато се карам на тъпите, селски, прости пут*и!“.

Момичето Велислава, „тъпата селска…“, скочи да се саморазправя, очите й се насълзиха. Но приятелката й, също „обикновената“ Марина, я спря. „Може да си легенда, но вече не си, с думите, които говориш“, заключи бургазлийката Марина.

Калканджиева влезе в тоалетната по малка нужда. След секунди отвори вратата и, както очевидно беше се подготвила да извърши „действието“, без свян се показа на фолк звездата Константин. Той не се сдържа и се разсмя. „Виждаш ли, тя влезе в кенефа и си подава главата, за да доразкаже“, обобщи мачото, който, като собственик на фолк клуб, трябва вече да е виждал всичко…

„Освен това говорят на меко! Освен това ми развалят речника!“, възмущава се Калканджиева, докато облекчава физиологичните си нужди. След още задълбочена аргументация в същия дух, последва – „Тъпи селски гъски!“.

След като излезе от тоалетната, филмирането продължи.

„Толкова си тъпа, че не те интересува нищо!“, казва Калканджиева като коментар изречен от Марина, която заяви, не се интересува дали миската я харесва или не.

„Утре ще е интересно, като се събуди трезва“, запази самообладание Марина.

Мис България скочи и на Деян Неделчев – Икебаната: „Айде, Икебана, искам да се вържа с теб, за да бъда потиснат човек за цял живот. Постоянно те е страх да се опълчиш срещу някой, да кажеш нещо. – „Еми, няма проблем, нека ме нае*ат“ – с последното Калканджиева се опита да изкаже каква е философията на Неделчев.

След бурната и агресивна нощ, на сутринта красавицата от 90-те реши да се извини. С тъмни очила на лицето, тя заяви: „Ела да се извиня на девойките, че вчера ги обидих така сериозно…“ – това бе към Икебаната и Константин, завързани с въжета за Калканджиева като част от мисия на „Къртицата“.

„Дошла съм по специален повод – да се извиня на девойките. Девойки, извинявам се вчера, за тежките (с усмивка) и груби думи, които казах. Някои от нещата ги мислех, някои от нещата изобщо не съм искала да ги кажа – просто не ми издържаха нервите… и се чувствам много гадно, даже някои от нещата не помня, които съм ги казала. … Знаете, под влиянието на алкохола, всичко, което имам натрупано тука, избухва“. След като момичетата припомниха за „к*рвите“ и т.н., Калканджиева се шокира от изреченото от самата нея. Но заяви – „Аз не съм дошла, за да ми приемаш извиненията, аз идвам да се извинявам, защото така се чувствам“.

Вижте видео запис от предаването, в който може да усетите в пълнота случилото се.

Едно е ясно – „ВИП-ове“ в „Къртицата“ ги е яд, че не са достатъчно „ВИП“ и се е наложило да стоят затворени в ТВ шоу и да така да печелят пари. ТВ шоу, където са изложени на показ, като кукли, загубили част от свободата си.

Не по-малко ги човърка, че цяла България знае как участието в „Къртицата“ е заради парите. Получава се спирала без изход, с посока „надолу“, към периферията на ВИП статуса.

Тези ВИП звезди, които се е наложило да участват в „Къртицата“ се оказват по-малко ВИП от онези звезди, на които не им се налага. Вторите успяват да осигурят своето материално ВИП благоденствие без излагане на показ и преживяване на унижения като гмуркане в кал – за разлика от първата групата ВИП звезди, наети в „Къртицата“.

Съзнанието, че печелиш пари чрез излагането си на показ и сеир, а не с онова, което те е направило известен, действително е причина за загуба на баланс и изпускане на нерви.

Всичко започва след 12-ата минута на записа, алтернативни линкове – тук, тук и тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 май 2013 г.