Жени и деца убиват в нови предавания по Crime & Investigation Network

Crime & Investigation Network
Програмни акценти – ноември 2013 г.

Нова и ексклузивна поредица – УБИЙЦИ
Понеделник, от 4 ноември, 23,30 ч.

“Убийци” е нова документална поредица, представяща някои от най-ужасяващите убийци в Европа, които в крайна сметка са били успешно изправени пред правосъдието. С помощта на
изумителни архивни кадри, ексклузивни интервюта и специално заснети художествени възстановки ще проследим историите на тези убийци от детството им до затворническата килия и ще научим подробности от живота им чрез разказите на техни познати. Криминалният психолог Дейвид Холмс и криминологът Каспър Грейдън споделят експертно мнение за всяко от убийствата.

ДЕЦА УБИЙЦИ
Вторник, от 26 ноември, 23,30 ч.

“Деца убийци” представя подробен профил на деца, които убиват. Как е възможно изобщо деца да
извършват криминални деяния, дори убийства? Отделните епизоди представят престъпления от
омраза, обреди за приемане в банда, убийства на роднини и окултни церемонии, анализирайки различните мотиви и методи на убийство от страна на деца. С помощта на показанията на разследващи полицаи, както и на близки на невръстните престъпници поредицата изследва специфичните характеристики на тези криминални деяния и представя подробна картина на детето в центъра на съответната история.

ЖЕНИ УБИЙЦИ С МАРТИНА КОУЛ
Неделя, от 24 ноември, 22,30 ч.

Тази художествено-документална поредица от шест епизода представя авторката на криминални
бестселъри Мартина Коул, докато разследва някои от най-прочутите в света жени серийни убийци. С помощта на анализи от страна на експерти и художествени възстановки Мартина проучва всеки
отделен случай в търсене на отговор за това защо жени изобщо стигат до извършване на убийство и поради каква причина това ни изненадва. Поредицата представя жените убийци Майра Хиндли, Амилия Дайър, Бевърли Алит, Роуз Уест, Мери Ан Котън и Елизабет Батъри.

Нов ексклузивен сезон – УБИХ НАЙ-ДОБРИЯ СИ ПРИЯТЕЛ
2-ри сезон. Вторник, от 26 ноември, 22,30 ч.

“Убих най-добрия си приятел” придава нов смисъл на определението “приятел-враг” и доказва колко тънка е линията между любовта и омразата. Тази нова криминална поредица представя истински истории, в това число на жена, повредила нарочно парашута на най-добрата си приятелка, за да спечели вниманието на любимия мъж, на друга – прекъснала приятелство заради спор относно двадесетдоларова банкнота, както и на мъж, планирал убийството на най-добрия си приятел заради пререкания с него във фейсбук. Тези истории показват как именно най-крепките и ценни приятелства са често тези, които водят до най – трагичните и неочаквани престъпления от страст.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2013 г.