Женени от пръв поглед Георги и Гергана с халки на живо по Нова – видео с онлайн видео и снимки

Женени от пръв поглед Георги и Гергана с халки на живо по Нова – видео

„Чувствам се добре, не съжалявам за нищо, това беше голямо преживяване за мен. Това заяви Гергана, участник в „Женени от пръв поглед“ в ефира на Нова телевизия, където гостуваше с половинката си от шоуто Георги. Двамата отказаха да кажат дали за заедно.

„Към днешния момент се чувствам добре и тези неща, които гледаме са вече назад в миналото“, добави Георги.

„И двамата сме много самостоятелни и имаше моменти, в които не можехме да преодолеем различията си. Условията, в които бяхме поставени, не бяха нормални“, така красавицата отговори на въпроса защо нещата между тях не са се получили.

„Винаги ли когато човек публикува нещо във „Фейсбук“, трябва да е свързано с него. На снимката не съм написала, че съм бременна или че очаквам дете, всеки може да я интерпретира, както иска. Не винаги публикуваното е директно свързано с мен“, коментира изкусителката по повод снимката от видеозон, която пусна преди дни в социалната мрежа.

„Ежедневието ми в работата е както преди. Всичките ми приятели бяха скептични в началото на формата“, заяви Георги.

„Екипът не беше с нас 24 часа в денонощието и не успяха да заснемат всичките ни разговори. Много зрители не разбраха защо избухнах така, но всеки да си го интерпретира както иска“, заяви Гергана.

„Претръпнах от коментарите в интернет, първо бях шокиран. После се опитах да иронизирам, но това винаги бе изопачавано от жълтите медии. Вече не обръщам внимание на тези им провокации“, каза с усмивка Жоро.

Гери подчерта, че отношенията й с Георги винаги са били прекрасни. „Това, което пише в жълтите медии, е спекулация. Двамата сме зрели хора, достатъчно отговорни и не бихме си позволили да говорим зад гърба на другия“, добави тя.

Двамата все пак носеха халките си, а дали окончателно ще се разделят ще разберем в последния епизод от формата.

Зрителите са бесни, защото подозират, че двамата са играли театър и са имитирали, че са скарани.

Виж видео с интервюто –

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2015 г.