Женени от пръв поглед 19.05.2015 + видео – Георги под кръстосан огън

Междусемейни войни в „Женени от пръв поглед”

Двойките репетират за родители

Само седмица преди да решат дали ще останат заедно, трите двойки от „Женени от пръв поглед” ще се запознаят помежду си. Те ще се срещнат първо поотделно – мъже и жени, след което ще се съберат всички заедно, за да обсъдят как им се е отразил експериментът и да споделят емоциите си от него.

„Трите двойки ще се почувстват близки от първата минута на срещата си, защото тях ги обединява нещо, което не се е случвало на другите хора”- коментират експертите.

По време на женската среща, Гергана ще разкаже за разочарованията, които й е донесъл Георги и останалите дами ще си изградят представа за него, още преди да го видят. Това ще доведе до конфликти по време на общата среща, защото Светлана и Антония ще нападнат Георги, а Стефан и Атанас няма да проявят мъжка солидарност и да го защитят. Как ще се развият междусемейните спорове и каква ще бъде реакцията на нищо неподозиращия Георги, ще разберем във вторник от 21 часа по Нова.

Освен паметната първа среща, двойките ще направят репетиция за бъдещото си родителство. Наско и Тони ще поемат за няколко часа грижите за племенниците на Антония. Стефан и Светлана ще последват примера и ще се погрижат за доброто настроение на племенника на Светла. Часовете, прекарани с малките ще ги накарат да се замислят и да правят планове за своите наследници. Коя двойка е по-подготвена за деца и коя мисли повече в тази посока, предстои да разберем.

Следващия вторник ще чуем отговора на най-важния въпрос във формата „случи ли се любовта между двойките?”. Седмица след това шестимата участници ще се съберат в студиото, за да разкажат как този уникален социален експеримент успя да промени живота им.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Галерия от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2015 г.