Женени от пръв поглед 12.05.2015 + видео – Сексът не е мираж!

Сексът в „Женени от пръв поглед” не е мираж

Младоженците повдигат завесата не сексуалния си живот

„За огромен процент от населението на Земята, сексът е едно от най-важните неща във връзката. Бъдещите младоженци се опознават в продължение на месеци и дори години, преди да встъпят в брак. Много често ако между тях няма сексуална съвместимост връзката им се разпада, дори те да си пасват по много други критерии”- така експертите на „Женени от пръв поглед” обясняват колко е важна ролята на секса в една връзка.

Когато двама души встъпят в брак преди дори да знаят имената си обаче, нещата стават по-различни. Експертите твърдят, че ако между двойката се получи химия във взаимоотношенията, то те неминуемо ще си паснат и в леглото. Във вторник ще разберем дали химията между младоженците от „Женени от пръв поглед” се е получила и в това отношение.

Антония и Атанас ще заминат за Кърджали, където Наско ще запознае своята булка с роднини и приятели. По време на вечерята, приятелите ще се опитат да убедят двамата младоженци, че в тази част на Родопите се раждат много близнаци, а за тази цел трябва да хапват и повече мед. Наско и Тони ще вземат този факт много на сериозно и веднага ще се заемат с действия.

Светлана и Стефан ще посетят семейния терапевт на предаването. За първи път двамата ще заговорят за сексуалния си живот именно пред нея. Двойката си пасва във всяко едно отношение, но във вторник ще разберем дали това е така и в леглото. Какво ще успее да шокира Милена и какво ще споделят двамата за интимните си преживявания, ще разберем във вторник от 21 часа по Нова.

Георги и Гергана ще се изправят пред поредното си предизвикателство – стаята за загадки „Декстрофобия”. За съжаление двамата ще претърпят пореден провал и взаимните обвинения ще завалят. По-късно двамата ще посетят сексолога на социалния експеримент д-р Бостанджиев, който ще опита да разбере имат ли проблеми и в секса. Разговорът по темата ще поеме в непредвидена посока и Гергана ще напусне сеанса преждевременно. Каква е причината за сълзите на красивата Гери и какво е последното решение на двамата, предстои да разберем.

Краят на социалния експеримент е близо и много скоро ще научим какви са решенията на участниците. Във финалния епизод трите двойки ще се съберат в студиото три месеца, след като взеха окончателното си решение, за да разкажат какви изненади им е поднесъл животът и как се развива той след експеримента.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2015 г.