Женена от пръв поглед Светлана си посипва главата с пепел с онлайн видео и снимки

Женена от пръв поглед Светлана си посипва главата с пепел

Бурен скандал между участниците в „Женени от пръв поглед“ се разигра в актуалния епизод на шоуто. Светлана и Антония проявиха женска солидарност и нападнаха Георги, заради това, че се е отказал прибързано от семейния живот с Гергана.

„Ти се държиш като изплашен мъж. Не може за няколко дни и да се отказваш“, го нахока Антония. „Ще си седиш сам, зад думите, зад егото, зад постъпките…“, наля още сол в раната Светлана. Двете момичета нападнаха Георги без да чуят неговата теза и го нарочиха за виновен за разрива в отношенията им с Гери. Въпреки че се опита да защити, той се почувства наранен от нападките.

На следващата сутрин след излъчването Светлана му се извини публично. В профила си във „Фейсбук“ тя написа, че е постъпила под влиянието на емоциите, които не успява да контролира напълно и затова си плаща.

„Заставам зад тезата си, че човек трябва да прави в известен смисъл компромиси (не с ценностната си система и собствената си личност разбира се), и че за да опознаеш един човек наистина трябва да минеш с него не през еуфорични и положителни емоции, а през трудни и тежки моменти. Нещо, което за 9, 19 или 30 дена трудно може да се случи.

Това, което искам да кажа е, че сгреших, когато си позволих да коментирам и нападам Георги. И тъй, като го направих в национален ефир – сега искам да се извиня! Извинявам се на него – на Георги. (с пълното съзнание, че думите ми ще провокират негативи за мен самата). Съгласна съм, че всеки човек сам кове съдбата си.“, пише Светлана и после добавя:

„В случая постъпих прибързано, необмислено, неразумно, нетактично и да емоционално. Ще го приема, като един сериозен урок за себе си.“

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.