„Жега в Кливланд“ – комедиен сериал за три приятелки по Fox Life


„Жега в Кливланд” (Hot in Cleveland), първи сезон, от 28-ми септември, всяка сряда от 21:55 ч. по Fox Life – премиера за България

Три очарователни приятелки от Лос Анджелис – писателката Мелани Морети (Бертинели), козметичката на звездите Джой Скрогс (Лийвс) и бившата звезда от сапунен сериал Виктория Чейс (Малик) променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд.
Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани, и решават да останат. Те наемат къща, която върви с хаплива икономка. Сериалът е от създателя на „Уил и Грейс” Шон Хейс с участието на Валъри Бертинели („Докоснати от ангел”), Уенди Малик („Само за снимка”), Джейн Лийвс („Фрейзър”) и Бети Уайт („Златните момичета”).

„Жега в Кливланд” се завръща за втори сезон, състоящ се от 20 епизода. Това прави общо 30 половинчасови серии. От премиерата си по TV Land, „Жега в Кливланд” има рейтинг на истински телевизионен хит. Премиерният епизод е най-гледаното предаване в историята на канала и най-гледаната кабелна продукция за деня. Излъчена в края на 2010 година, комедията се очаква да изгради солидна репутация на TV Land в жанра и да донесе рекордни рейтинги.

Актьорски състав:

Валери Бертинели като Мелани Морети
Джейн Лийвс като Джой Скрогс
Wendie Малик като Виктория Чейс
Бети Уайт – Елка Островски

Коментари (0)

Публикувано в на 29 август 2011 г.