Жасмина замени работата в „Сделка или не“ с мениджърство

Асистентката от предаването „Сделка или не” Жасмина Тошкова се представи в ново амплоа при откриването на специализираната изложба SIHRE, съобщава агенция ПРоФайл.

Жасмина беше забелязана на щанда на лидера в хотелиерското и ресторантьорско оборудване „Стъклен свят”, където по оригинален начин, под формата на изискан обяд, подбрани ВИП гости и журналисти се насладиха на елегантните прибори за хранене „Цвилинг” – най-големият производител на луксозни аксесоари, прибори и луксозни изделия от стомана в света.

„Цвилинг” е заводът, създал немския град Солинген, с което име азиатски производители често спекулират, а реалността е друга – не съществува нито марка, нито завод с това име.

Гостите имаха възможност да опитат вкусните деликатеси от сьомга, черен и червен хайвер, аншуа, авокадо и още дузина рибни специалитети.

Приятно изненадани от начина на представяне останаха Зейнеб Маджурова, Ева Кикерезова от телевизионното предаване „Звезден прах”, Амалия Тинчева – организаторката на най-бляскавите модни ревюта, Лилия Костова – носителка на много награди от музикални конкурси, рекламните лица на „Стъклен свят”, бизнес дамата Ваня Червенкова, чийто мебели „Боржуа” придаваха бляскава атмосфера, граничеща с лукса.

Това бе и подходящият момент за Жасмина да се представи в новото си амплоа:

«В момента уча финанси и смятам, че от гледна точка на финансовата част и от гледна точка на познаване на пазара, това ми помага успешно да се реализирам и като мениджър реклама на «Стъклен свят» – сподели пред Наско Лазаров от ПроФайл г-ца Тошкова.

Изложението продължава до 25-и октомври в Интер Експо Център София.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2008 г.