Жана от X Factor, Михаела Филева и приятели с концерт по БНР

Поп и рок звезди с концерт в чест на БНР

Родни поп и рок звезди се събират за концерт в чест на Българското национално радио.

В навечерието на 79-ата годишнина на обществената медия, на 22 януари от 19 ч. на сцената в концертното Първо студио ще пеят Мария Мутафчиева от „Мери бойс бенд“, група „Атлас“ с новия си вокалист Игор Шабов, Николай Манолов – носител на редица престижни международни награди, победителката в „Х Фактор“ Жана Бергендорф и най-малката участничка във формата – Ана-Мария Янакиева.

Освен самостоятелните си хитове „Под открито небе“ и „Приливи и отливи“, Михаела Филева и рапърът VenZy ще изпеят заедно и „Опасно близки“.

Продуцентът, китарист и композитор Дани Милев ще изпълни някои от своите хитове и ще представи откритието си Неделяна Христова.

Група „Спринт“ ще поднесе за рождения ден на Радиото специално подготвен мини-рецитал.
Празничният концерт за БНР на поп и рок звездите ще се излъчи директно в ефира на програма „Хоризонт“ на 22 януари от 19 ч.

Музикалното събитие на медията е своеобразен подарък към слушателите, за които входът е свободен.

БНР ще отбележи своя 79-ти рожден ден на 25 януари, като навръх празника традиционно ще бъдат връчени годишните награди „Сирак Скитник“.

За първи път ще бъдат излъчени и победители в конкурса „№1 на програма….“, предложени от колегията и определени със слушателски вот.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.