Жан Рено в „22 куршума“ (2010) по Кино Нова – видео с онлайн видео и снимки

Жан Рено в „22 куршума“ (2010) по Кино Нова – видео

Акценти от филмовата програма на Кино Нова за 30 юли – 3 август 2012 г.

30 юли, понеделник, 21 часа
„Гангстери” (“ Mobsters”)
Жанр: криминален
Режисьор: Майкъл Карбелников
Участват: Крисчън Слейтър, Костас Мандилор, Ричард Греко
Държава: САЩ
Година: 1991

Гледай видео анонс онлайн

Биографичното криминале пресъздава ранните дни на Лъки Лучано, Майер Лански, Бъгси Сигъл и Франк Костело по пътя преди те да се превърнат в прочути гангстери.

Група приятели в началото на миналия век в Ню Йорк, които се издържат от улични кражби, бързо се издигат в йерархията на организираната престъпност. Докато престъпната им империя се разраства, те обаче трябва да се справят с редица проблеми, включително и различията във вижданията им за бизнеса.

02 август, четвъртък, 21 часа
„Димящи аса” („Smokin’ Aces”)
САЩ, Франция, Великобритания, 2007
Режисьор: Джо Карнахан
Участват: Рей Лиота, Бен Афлек, Райън Рейнолдс, Алиша Кийс, Джереми Пивън
Жанр: Криминален

Гледай видео анонс онлайн

В състава на този изпълнен с екшън, напрегнат и забавен трилър на режисьора Джо Карнахан греят звездите на Бен Афлек, Райън Рейнолдс, Джеръми Пивън и Алиша Кийс. Мафиотски бос на прага на смъртта обявява награда за 1 милион долара за главата на бившото си протеже – фокусник от Вегас, превърнал се в гангстер, съгласил се да свидетелства срещу мафиота. ФБР се опитва да защити ключовия си свидетел, докато ято наемни убийци се струпват при езерото Тахо в надпревара за главата на фокусника.

3 август, петък, 21 часа
„22 Куршума” (“22 Bullets”)
Франция / 2010
Режисьор: Ришар Бери
В ролите: Жан Рено, Жозефин Бери, Кад Мерад, Ришар Бери, Габриела Райт
Жанр: Криминален

Гледай видео анонс онлайн

От три години той води спокоен живот и се е отдал изцяло на семейството си – съпругата си и двете си деца. Миналото му обаче го застига, когато срещу него е извършено покушение с 22 куршума в тялото. Напук на съдбата той оцелява, за да отмъсти на убийците си.

Бившият мафиотски бос Чарли Матей е прострелян от банда от 8 души на паркинг, но оцелява след покушението със жестоки наранявания. Докато търси нападателите си, той ще трябва да се изправи срещу престъпното си минало и да поеме сериозни рискове.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 юли 2012 г.