Жадувана звезда: Глория дава просторно интервю за „Веселина“

Перлите от видеото към “Изповед” на поп-фолк примата Глория ще зарадват слушател на Радио Веселина

В интервю за радиостанцията изпълнителката разкри подробности за предстоящия си мега-концерт спектакъл

Първият октомврийски уикенд е посветен на най-добрите песни на Глория, които слушателите на Радио Веселина избират през цялата седмица, изпращайки смс-и.

Примата на поп-фолка дойде в студиото на радиостанцията, за да поздрави лично своите почитатели, а даденото от нея интервю ще звучи през почивните дни. Аудиторията на станцията за модерен поп-фолк ще научи доста любопитни неща за любимата си звезда.

Изпълнителката на „Лятно пълнолудие“ разказа за предстоящия си мега-концерт спектакъл, който цели да отбележи 15-годишното й присъствие на сцена.

„Променила съм се, израствам, уча се все още и смятам, че за тези 15 години всичко, което съм направила, е само утъпкване на почвата. Оттук нататък вече предстоят изненадите“.

А за самия концерт поп-фолк примата издаде: „Гости ще има, но мисля засега да ги запазя в тайна. Ще кажа само, че моята дъщеря Симона ще излезе на сцената с мен и ще изпеем нашата първа съвместна дуетна песен.“

Обичаната от много българи изпълнителка допълва, че успоредно с планирания мега-концерт ще пусне на пазара и свой троен „The Best“ компакт-диск, в който ще има една чисто нова песен, както и хаус-ремикс на успешния й дует с Азис „Прави любов, а не война“.

По повод скорошното си гостуване в тематичен клуб за хората с нестандартни сексуални предпочитания, Примата на поп-фолка казва: „Всеки сам избира начина си на живот. Винаги съм била „за“ различните хора без значение тяхната ориентация. За мене публиката е една. Винаги съм подкрепяла хомосексуалните, защото изборът си е техен. Всеки сам преценява по какъв начин и как ще живее. За мен наистина е удоволствие да пея често пред тях. Уважавам правото на живот на всеки един.“

„Човек трябва да има характер, за да отстоява себе си, живота си и това, което прави вече години наред“ е мотото на звездата, споделено за слушателите на Радио Веселина.

Позитивните послания и личните откровения от интервюто на Глория ще звучат на всеки час този уикенд (3-ти и 4-ти октомври), заедно с най-обичаните нейни песни. Снимка на наградата виждате по-долу.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2009 г.