Земетресението в Непал в bTV Репортерите + видео

Неразказаните истории от и за Непал – bTV Репортерите

Тази събота, 9 май, зрителите ще съпреживеят най-голямото бедствие, сполетявало някога Непал, заедно с екипа на bTV, който се завърна от епицентъра на земетресението.  Смърт, прах, разтърсващи свидетелски разкази и борба за живот в колосални мащаби обрисуват ситуацията в Непал, която ще покажат репортерът и водещ на bTV Новините Иван Георгиев и операторът Борис Пинтев.

В събота от 19.30 екипът на bTV Репортерите ще погледне отвъд статистиката на разрушителното земетресение, за да види отблизо лицата на жертвите и оцелелите и за да предаде атмосферата на една антична култура, изправена на ръба на оцеляването.

В неделното издание на bTV Репортерите филмът на Полина Ботева ще представи разкази от първо лице за труса от 7,9 по Рихтер. Единствено за bTV за преживения ужас и спасението разказват Александър Димитров – българинът, който в продължение на три дни беше в неизвестност, Стоян Маринов – бащата, който въпреки земетресението продължава прехода в Непал заедно с трите си деца, както и Елица Динчева, останала в азиатската държава, за да помага за преодоляване на хуманитарната криза.

Гледай видео запис от предаването – от събота и от неделя

Галерия от изданието –

Коментари (0)

Публикувано в на 8 май 2015 г.