Здравко от Ритон обвинен в расизъм – Музикална академия с онлайн видео и снимки

Здравко от Ритон обвинен в расизъм – Музикална академия

Извънземият Калки напусна МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Дичо, Сантра и Поли създадоха хит

Прея отново е ябълката на раздора

Групата на актуалните звезди Дичо, Поли и Сантра спечелиха състезанието в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ и тяхната авторска песен “Правете любов, не война” бе избрана за най-добрата на вечерта с 44,03% от зрителския вот. Люси Дяковска бурно  ги аплодира с думите ”Най-после сме в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Тук се твори музика”. Георги Христов поиска да  включи  новото парче в авторския си албум.

Калки застана на сцената като войник и като такъв понесе критиката на журито, а след това и елиминацията си от МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Калки напусна шоуто и в типично негов стил като  каза, че отива в един по-добър свят.  В залата бе неговата приятелка и майка на детето му Мартина.

Прея бе ябълката на раздора на вечерта. Рут и Здравко отново се скараха. Рут го  обвини в расизъм, защото казал зад кадър, че ще даде на Прея работа в градината му. Здравко  се вбеси и се стигна до размяна на обидни реплики и от двете страни. В спора се включи Георги Христов,  който се опита да прекрати скандала със здрав разум  като  заяви, че вече никой няма право да влиза в стаята на журито и  след това да коментира какво се  обсъжда в нея.

Журито се раздели на две за това кого да спаси – Прея или Етиен. Късметът този път бе на страната на Прея при жребия. Фънки    коментира, че  не е очаквал да види  българското шоколадово момиче да пее песен на сръбски, а след това  изтегли плик с нейното име и тя щастливо се върна в академията.

Етиен  Леви изпя своя голям  хит от миналото ”Шесто чувство” и спечели сърцата на всички в залата. Публиката го подкрепи с 63% и той продължи участието в шоуто.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 ноември 2013 г.