Здравейте, българи! Жорж Ганчев става „Звезден репортер“

Жорж Ганчев – в нова амплоа

Новият звезден репортер ще работи за Нова ТВ от 3 май в централната емисия „Календар”

Жорж Ганчев влиза в ново звездно амплоа – като репортер на „Нова телевизия”. Един от най-атрактивните български политици, който има в биографията си успехи като спортист, актьор, режисьор, писател и шоумен, в първата седмица на май ще се впусне и в професията на журналиста.

ПОНЕДЕЛНИК – Един от най-скъпопродаваните художници в света – българинът Николай Панайотов, застава пред камерата на „Календар”. Той разказва за последната си изложба в Галерията за чуждестранно изкуство, за темите в творчеството си, които го вълнуват. Обяснява какво е да си харесван на всички континенти и дали се чувства посланик на България по света…

ВТОРНИК – Как се справят хората в кризата, с какви средства се издържат, от какво се лишават… Жорж Ганчев се обръща към хората – продавачи и купувачи на най-пъстрия пазар в София – Женския. Той се опитва да разбере каква част от съгражданите ни живеят с необходимите според разчетите на КНСБ 1 956 лв. за издръжката на едно четиричленно домакинство на месец.

СРЯДА – Жорж е на конната база „Хан Аспарух“, където разговаря с родители и деца с увреждания, на които се прилага хипотерапия. За ефекта от нея пред камерата на „Календар” разказват треньора Камен Генчев и бащата на шестгодишния Павлин – Веселин Лазаров.

ЧЕТВЪРТЪК – На 6 май – празника на Българската армия и Гергьовден, звездният репортер се среща  с двама рейнджъри – мъж и жена, които са били на опасни мисии в чужбина. Той ги пита какво е да работиш за отечеството си, усещат ли така своята работа, добре заплатена ли е, струва ли си риска… И, разбира се, с какви настроения посрещат своя професионален празник…

Коментари (0)

Публикувано в на 2 май 2010 г.