Завинаги свързани еп. 58, 59, 60, 61 от 09, 10, 11, 12.05.2017

Смърт, неочаквани признания в любов и една интрига, която разбива живота на двама влюбени, продължават историята в Завинаги свързани. Манав е убеден, че Арчана стои зад ареста на семейството му и й търси сметка. Тя се опитва да му обясни, че не е виновна за случилото се със семейството му, но той не вярва на нито една нейна дума. За първи път тя вижда в очите на любимия си недоверие и омраза.

Варша разбира, че Сатиш е влюбен в нея, а в сестра й, но не споделя чувствата му. Майка му пък е твърдо против техния брак, но Сатиш успява да я убеди да говори със Сулочана. Майката на Арчана обаче не иска и да чуе за нов годеж с по-малката си дъщеря. И е убедена, че това ще донесе само проблеми на семейството.

Междувременно Манджу е разкрита. Тя се опитва да спаси брака си с Винод, след като Арчана разкрива истината, и го убеждава да се изнесат в свой дом. Убедена е, че мъжът й този път няма да й прости, а Расика не може да й помогне, тъй като Аджит е в Банкок.

Арчана моли Сатиш за помощ, за да освободят Савита и Сачин от ареста, но докато те пристигнат, Гириш ги спасява от полицейския участък. Савита е възмутена от позорното петно, което семейството на Арчу е лепнало на нейното. Заедно с Манав тя отива в дома на снаха си. В момент на афект, Манав посяга на Арчана и извива ръката й. Семейството ги прогонва, а Сулочана държи краят на брака между двамата да бъде поставен веднага.

Дамодар и Манохар са убедени, че не Арчана, а някой друг има пръст в ареста на семейство Дешмук, но Манав не иска да ги изслуша. Междувременно Гириш разваля годежа на Сачин и Шравани, след като вижда бъдещия си зет пиян.

След разтрогването на годежа, Сачин прави всичко, за да се помири с Шравани, но тя отказва да му прости. Следва още една лоша новина — заради ареста визата му за Америка е отказана.

Неспособен да разбере мотивите на Арчана, Сачин отива в дома й, за да й поиска сметка. По пътя обаче е блъснат от камион. Откарват го в болницата, но въпреки това той умира.

Арчана прави всичко, за да бъде до Манав в този момент, но той я гони от живота си. Заявява й, че не иска да има нищо общо с нея и държи тя да го остави. На погребението, цялото семейство отива, но са прогонени от Савита. Междувременно Манджу продължава с интригите. Тя разбира, че Сатиш е влюбен във Варша и подтиква майка му да не допуска по никакъв начин двамата да се съберат. Предизвикателството провокира Варша и тя приема предложението на Сатиш. И то само защото Бавда я ненавижда.

Расика обаче успява да се намеси. И предупреждава майката на Сатиш да не жени сина си за сестрата на Арчана, освен ако тя самата не се събере с Манав.

Самият Манав също се оказва в трудна ситуация. След погребението Шравани му разкрива, че е бременна от брат му. Тя не иска да загуби детето, но се бои да каже и на баща си.

И по-големият брат ще трябва да вземе трудно решение — дали заради семейната чест да не предложи брак на годеницата на Сачин, за да я спаси от скандала?

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2017 г.