Завинаги свързани еп. 303, 304, 305, 306, 307 от 26, 27, 30.04.2018 и 01, 02.05.2018

Арчана не може да прости на Манав, че е предал доверието й, като не й е казал за годежа на Арджун и Ови. Още по-изненадана остава, когато научава, че Ови също пристига в Мумбай, но дори не подозира, че всъщност дъщеря й планира да се сгоди за любимия на Пурви.

Пурви отива на летището, но самолетът е излетял. Тя е съсипана, но Арджун я изненадва с признанието, че е останал. Двамата признават чувствата си един към друг, а той я прави генерален директор на компанията. Преди обаче да признае на всички за връзката им, Ови се появява и обърква плановете му.

Арчана се среща с Ови, без момичето да подозира, че това е нейната майка. Манав й разкрива, че двете им дъщери не искат да живеят под един покрив с майка си, заради което Арчу настанява и втората си дъщеря при Сулочана. Тайната на двамата продължава да се съхранява, но колко ли ще издържи?

Пуни е съсипана, че не е успяла да раздели Пурви и Арджун. Но още по-голяма е изненадата й, когато научава, че двете й братовчедки са в Мумбай.

Ди Кей се среща с Ови и от нея научава, че е пристигнала, за да се сгоди за Арджун. Решава да организира изненада на сина си, с годежа. Междувременно Пурви намеква на майка си, че е влюбена, но не се решава да й сподели, че обектът на чувствата й е Арджун.

Междувременно Арчана се притеснява, че дъщеря й ще научи, че Ови и Тежду са биологичните й деца, но не се решава също да й го признае. Арджун е изненадан, когато научава, че баща му му организира парти изненада. Той идва заедно с Пурви на събитието. Тук е и Арчана, която се надява тайно да види дъщерите си.

Планираното представяне на Пурви като годеница на Арджун се проваля, когато Ди Кей обявява годежа му с Ови. Унижено, момичето си тръгва, а младоженецът не успява да я спре. Арчана междувременно успява да убеди Манав, да признае пред семейството си за годежа на внучката им. Савита и Дамодар не са доволни, че пропускат празника на внучката си, но проявяват разбиране. Вандида пък прави всичко, за да събере Манав и Арчана заедно на снимката.

Сачин е ядосан и е сигурен, че двамата го лъжат за бъдещия си развод. Манав отхвърля обвиненията.

Арджун се опитва да обясни на Пурви, че не е знаел за годежа, но тя отказва да го изслуша. Също така не смее да признае пред майка си за чувствата си към него. Той се опитва да поговори с Ови да развалят годежа, но плановете му отново са провалени.

Ови настоява пред Арчу да я заведе на пазар, настоявайки да се обръща към нея с „госпожице“. Дамодар е разочарован, че е отсъствал от годежа и планира да се върне в Индия.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 27 април 2018 г.