Завинаги свързани еп. 3 15.02.2017

Сряда

Манохар, бащата на Арчана е на мнение, че е добре да се примирят с необходимоста от компромиси в търсенето на годеник на Арчана.

Според него Солочна трябва да мисли и за другите си две дъщери.

Варша от своя страна заявява, че Арчана трябва да се радва дори ако бедняк я пожелае. Обезнадеждена, Солочана отвежда Арчана в храма, за да се помолят за успешен годеж. Там случайно среща младия Сатиш.

Информация за Епизодите:

– Най-голямата дъщеря на семейство Каранджакар – Арчана, се подготвя за брак и цялото и семейство се вълнува в очакване на гостуването на бъдещия годеник и родителите му. Амбицирана да задоми дъщеря си в добро семейство,майка и Солочна описва пред семейството на бъдещия си зет прекрасните качества на Арчана и положителните и черти. Всичко се обърква, когато евентуалните сватове заявяват, че независимо от добротата и всеотдайността на Арчана, не желаят в семейството си необразована снаха. Въпреки молбите и увещанията на Солочна, гостите са категорични – дори предлагат да вземат другата и дъщеря – Варша, за снаха. Възмутена, Солочна прекратява разговорите и прогонва гостите. Проваления годеж на Арчана силно тревожи Солочна, която е засегната от липсата на интерес към проблема на дъщеря и от останалите членове на семейството , и най-вече от снаха и Манджуха. Манохар, бащата на Арчана, е на мнение, че е добре да се примирят с необходимостта от компромиси в търсенето на годеник на Арчана. Според него Солочна трябва да мисли и за другите си две дъщери. Варша от своя страна заявява, че Арчана трябва да се радва дори ако и бедняк я пожелае. Обезнадеждена, Солочна отвежда Арчана в храма, за да се помолят за успешен годеж. Там случайно срещат младия Сатиш. Приятелките на Солочна я уверяват, че момчето е със стабилна работа и си търси годеница. Солочна отново започва да мечтае за зет. За да е сигурна в успеха си, тя моли за помощ своя приятелка, леля на Сатиш, да раскаже на родителите му за прекрасната Арчана. Сближаването между Сатиш и Арчана обаче се отлага заради проблеми с опърничавата и сестра Варша, която харчи безразборно заплатата си, и интригите на високомерната Расика – майката на снахата Манджуха. Въпреки всичко, Арчана все още вярва, че истинската любов е близо до нея.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Завинаги Свързани Официална Бг страница и Завuнагu свързанu/Pavitra Rishta

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.